19.12.2018  |  Branchenyt

Kom til konference om fremtidens logistik

Indhold fra partner Hvad er dette?

Når snakken falder på fremtidens logistik, kommer ordet disruption og den nye digitale dagsorden hurtigt i spil. Det holder Danske Speditører stor konference om 21. marts 2019.

Logistik 2019 handler også om mere håndgribelige områder som f.eks. hvilke forventninger har transportkøberne til transportsælgerne mht. fremtidens samarbejde? Og hvilke kompetencer skal være tilstede i virksomhederne fremadrettet for at få succes? På konferencen vil du bl.a. høre om:

·         Hvad er transportkøbernes forventninger til deres leverandører i fremtiden?

·         Hvad skal speditionsbranchen have fokus på fremadrettet?

·         Hvilke kompetencer skal være til rådighed i virksomhederne i fremtiden?

·         Hvilke digitale muligheder findes der, og hvordan igangsætter du den digitale rejse når man ikke er "born digital"?

Konferencen har fokus på inspiration, vidensdeling og debat om hvordan man bedst lykkes med at gribe fremtidens muligheder an, til glæde for alle parter.

Du kan læse mere om konferencen her:
http://www.dasp.dk/kurser?tid=1791

Mere fra Danske Speditører

Danske Speditører

http://www.dasp.dk/

Danske Speditører er brancheorganisation for en lang række medlemsvirksomheder, som planlægger og handler med transport- og logistikydelser som bindeled mellem handels- og fremstillingssektoren og transportindustrien. Medlemsvirksomhederne har mere end 8.000 ansatte. Foreningen er opdelt i 8 lokalforeninger. Foreningens sekretariat er beliggende i Børsbygningen ved Chr…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere