18.11.2016  |  Lager & distribution

IPA Beslag vælger LOGIA*Gen6

Indhold fra partner Hvad er dette?

Danmarks største beslagproducent IPA Beslag vælger den nye generation af LOGIA til styring af deres færdigvarelager.

IPA Beslag i Nibe er i dag Danmarks største beslagproducent. Virksomhedens produktsortiment spænder over alt i gør-det-selv beslag, møbelbeslag, beslag til døre og vinduer, portbeslag og rendejern.

Produkterne afsættes primært gennem grossister i ind- og udland og hovedparten af virksomhedens produkter havner i dag hos danske og udenlandske dør- og vinduesproducenter.

IPA vælger LOGIA til styring af færdigvarelager, og løsningen skal understøtte alle processer fra tilgang til lager til forsendelse. Løsningen skal skabe bedre sammenhæng mellem aktiviteterne på de enkelte lagerområder og målet er bl.a. at højne leveringsservice over for markedet.

LOGIA skal integreres med IPA Beslag’s ERP løsning CommIT, og løsningen skal implementeres i Q4 2016.

Tags: Logimatic

Mere fra Logimatic

Logimatic

http://www.logiawms.dk

Logimatic udvikler, leverer og supporterer lagerstyringssystemet LOGIA. Det er en specialiseret løsning til lageret og indeholder de værktøjer, du behøver for at få det bedste ud af dine medarbejdere, udstyr, anlæg og lagerplads. Løsningen er 100% dansk og baseret på 30 års erfaring med lager og logistik.LOGIA sætter lageret i system, så arbejdsprocesserne er optimale, lagerpla…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere