25.09.2018  |  Lager & distribution

Inputs til cold-store-operations

Indhold fra partner Hvad er dette?

Her får du inputs til dine cold-store-operations

Kølehuse er nogle af de mest udfordrende miljøer, som en gaffeltrucks kan blive udsat for - temperaturer så kolde som    -35 ° C er ikke usædvanlige i disse faciliteter, hvilket er en absolut vital del af den moderne forsyningskæde.

Under disse ’sub-zero’-forhold kan stål blive mere sprødt, kondens kan forårsage problemer for truckens mekanik, og operatørerne skal enten bære isolerende tøj eller være beskyttet inde i opvarmede kabiner for at sikre deres sikkerhed.

Meget strøm kan være nødvendig for at opretholde den lave temperatur, og derfor er det meget vigtigt at maksimere lagerpladsen så meget som muligt.

Klik her - og læs mere på vores internationale site.

Ønsker du yderligere specifik information om vores produkter, så kan du klikke her.

Mere fra UniCarriers Denmark A/S

UniCarriers Denmark A/S

www.unicarrierseurope.com

UniCarriers Denmark A/S har mere end 50 års erfaring på det danske marked, og vi tilbyder japansk kvalitet og teknologi i et unikt samspil med svensk design, brugervenlighed og ergonomi. Vi er særdeles stærkt repræsenteret i mere end 30 europæiske lande, og på verdensplan er der tale om mere end 5.000 dygtige og dedikerede medarbejdere. Denne platform har relevant og professionel positiv indflydel…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere