10.07.2019  |  Branchenyt

Industrielle tablets, Zebra ET51 og ET56

Indhold fra partner Hvad er dette?

Zebras populære industri- og lagertablets er nu blevet "teknisk frisket op" i form af modellerne ET51 og ET56.

I forhold til forgængerne ET50 og ET55 er de nye ET51 og ET56 lettere at betjene i dagslys og byder på bedre touch-betjening, selv med arbejdshandsker. Specs på Operating Temperature er udvidet ned til -20 gr. C, så disse Zebra tablets nu også kan gå på frostlageret.

Der sker en gradvis indfasning af de nye modeller. I første omgang leveres alle modeller med Windows 10. Omkring årsskiftet 2019-2020 forventes Android-versioner. Der startes med 8,4" modeller og medio 2019 forventes udgaverne med 10,1" skærm.

ET51 er udgaven med WLAN og ET55 er modellen med 4G.

Zebras nye tablets er kompatible med de fleste accessories fra forgængerne. Dog er er der forskelle på batterier, screen protectors og enkelte andre detaljer.

Læs mere om ET51 / ET56 på produktsiden her.

Mere fra Norris Print-Tech A/S

Norris Print-Tech A/S

www.npt.dk

  • info@npt.dk
  • 98 181 777
  • Sofiendalsvej 81, 9200 Aalborg SV

Norris Print-Tech A/S er kompetencecentret i Danmark inden for stregkoder, labels og datafangst.Spørg os omLabelprintere og –applikatorerLabelmaterialer og thermo transfer farvebåndLabelsoftware og printer-systemintegrationStregkodescannereHåndterminalerTruckterminaler og -PC'erTrådløse netværkDen optimale løsningNPT er uafhængig af leverandør- og investorinteresser. Det sikrer dig e…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere