06.01.2022  |  IT

HONEYWELL RT10 ENTERPRISE CLASS INDUSTRI-TABLET

Indhold fra partner Hvad er dette?

Honeywell er nu på banen med deres stærke bud på en industri-tablet, RT10. Den har en 10,1" skærm i robust indpakning, har integreret stregkodescanner/imager og fås i både en Android og en Windows-udgave.

Honeywells RT10 tablet er et bund-robust logistik-arbejdsredskab med IP65-forsegling mod støv-/vand og den har bestået testen med gentagne fald/tab på beton fra 1,2 m højde (typisk arbejdshøjde). Desuden lever RT10 op til prøvelserne efter den anerkendte amerikanske MIL-STD 810G standard og accepterer drift i temperaturspændet -20 grader C til 60 grader C.

RT10 kan leveres i både en Android-udgave og en Windows-udgave. Android-udgaven leveres fra fabrik med Android 9, men chip-set'et er forberedt for opgradering flere Android-generationer frem.

Windows-udgaven har version 10 Enterprise installeret og har memory og kræfter som en full-blown PC.

Begge RT10 tablets leveres standard med 1D/2D stregkode imager, men kan også leveres med den såkaldte FlexRange dual-lens imager. Med denne option kan brugeren scanne både tæt på og på flere meters afstand.

Der fås et væld af tilbehør til RT10. Blandt andet komplet kit for montering i en truck, så tabletten også kan indgå på linie med klassiske truckterminaler.

Med max batteri-option er der kræfter for op til 16 timers uafbrudt drift.

Honeywell RT10 er således en udpræget arbejdstablet til brug i mange arbejdsintensive situationer:

- Trucks og plukkevogne på lager

- Produktion

- Field mobility

Læs mere på produktsiden HER.

Mere fra Norris Print-Tech A/S

Norris Print-Tech A/S

www.npt.dk

  • info@npt.dk
  • 98 181 777
  • Sofiendalsvej 81, 9200 Aalborg SV

Norris Print-Tech A/S er kompetencecentret i Danmark inden for stregkoder, labels og datafangst.Spørg os omLabelprintere og –applikatorerLabelmaterialer og thermo transfer farvebåndLabelsoftware og printer-systemintegrationStregkodescannereHåndterminalerTruckterminaler og -PC'erTrådløse netværkDen optimale løsningNPT er uafhængig af leverandør- og investorinteresser. Det sikrer dig e…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere