17.10.2022  |  Lager & distribution

Honeywell EDA52 Touch Håndterminal

Indhold fra partner Hvad er dette?

Honeywell er igen aktuel med et stærkt værktøj til logistik-registreringsopgaver med sin ScanPal EDA52 - en særdeles gedigen 5,5" touch håndterminal til lager-/logistikarbejde og Field Service.

ScanPal EDA52 befinder sig ganske vist blandt Honeywells Value Line terminaler, men begår sig ikke desto mindre ganske hjemmevant i industrielle miljøer. Det klarer den i kraft af støv- og vandtæthed på IP67-niveau og en fuldt ud bestået drop-test efter den amerikanske militære MIL 810G standard. Og det hele leveres på en beskeden vægt á blot 258 gram.

Touch-skærmen på 5,5" er større end vi normalt ser på de håndholdte terminaler, og den aflæses tilmed fint udendørs i solskin. Applikationerne afvikles under Android 11 og understøttes af en fortrinlig 1D/2D scanner. Vælges udgaven med 6 Gb programhukommelse, er EDA52 umiddelbart opgradérbar til og med Android 13. Dvs. absolut en håndterminal med nogen grad af fremtidssikring.

EDA52 kan også leveres med 4G og accepterer samtidig aktivering af et nano SIM og et digitalt eSIM kort. Dvs. man kan have 2 stk. 4G-opkoblinger kørende fra sin håndterminal.

Loadet med NPT's konfigurérbare Moto-Scan standardsoftware (option) kan brugeren skræddersy EDA52 brugerfladen til sine helt egne, funktions-specifikke arbejdsrutiner.

Den samlede oplevelse af ScanPal EDA52 er således en ret kompakt og alligevel hårdfør håndterminal, der ligger godt både i hånden og i lommen.

EDA52 er dermed ideel til både udendørs og indendørs registreringsopgaver på lagre i forbindelse med status/lageroptælling, varemodtagelse og ordreplukning. EDA52 er ligeledes på hjemmebane til Field-Service.

Læs mere på produktsiden her.

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere