12.10.2020  |  Branchenyt

Hans Schourup fylder 150 år

Indhold fra partner Hvad er dette?

Det hele startede d. 11. oktober 1870, da købmand Hans Frederik Schourup etablerede isenkramforretning i Aarhus.

Få år efter etableringen, blev det til endnu en udstyrsforretning med glas, porcellæn m.m.
I 1901 blev engros-virksomheden fusioneret med A/S Jyllands Staal- og Maskinforretning. Forretningen førte nu de særligt grove isenkramvarer samt metaller, blikplader, bolte, søm m.m.

Midt i 30'erne købte A/S Hans Schourup grosserer Ed. Nielsens Isenkram & Engros Forretning. Hidtil havde man særligt interesseret sig for grove isenkramvarer, stål, værktøjer, maskiner og metaller, men nu kompletterede firmaet sig således, at det foruden disse artikler også handler med køkkenudstyr, glas og porcelæn.
Endvidere skete der i de senere år en udvidelse af maskinafdelingen, med moderne værktøjsmaskiner samt svejseanlæg og elektroder.  

I 60érne har også samtidigt været en afdeling i København, først på Tempovej i Ballerup og senere bliver der bygget på Fabriksparken i Glostrup. 
Med filial i København, beskæftiges der flere ingeniører og over 150 funktionærer.

En industriafdelingen bliver i 1974 etableret, med eget bemandet kontor/udstilling på Falkoner Alle 122, Frederiksberg. Denne bliver lukket i 1980, hvorefter HANS SCHOURUP AF 1981 A/S, etableres som et medarbejderejet aktieselskab.

Den 1. september 2005 erhvervede Vilhelm Kiers Fond den samlede aktiekapital i Hans Schourup A/S. 

Hans Schourup A/S og fremtiden

2020 er ud over vores jubilæum, et skelsættende år, der som bekendt har givet mange virksomheder nye udfordringer og forandringer.
Her i huset, glæder vi os dog over fremdriften og de yderst positive resultater vi stadig opnår.
Efterspørgslen og behovet for pladsbesparende lagerløsninger, er mere end nogensinde i høj kurs hos både vores nye kunder og de mange trofaste kunder der har benyttet os gennem årtier.
Den hastige udvikling, den stadig øgede interesse og tendens til automatisering med f.eks shuttlesystemer, lagerautomater og mobile robboter, er blot nogle af de områder vi nu og fremover tager del i.

Tak til alle kunder, leverandører og personalet hos Hans Schourup A/S. Vi ser frem til de mange spændende projekter, vi sammen vil løse fremover.

Se billeder og få den fulde historie her.

Mere fra Hans Schourup A/S

Hans Schourup A/S

www.hans-schourup.dk

Hans Schourup A/S kan dateres tilbage til 1870, men er i dag mest kendt for at være en af Danmarks førende leverandører af lagerløsninger og har været ledende i Danmark på dette område i sin nuværende form siden 1981.Virksomhedens værdi er baseret på konkurrencedygtige priser og produkter, kombineret med en unik erfaringsbase i form af dedikerede medarbejdere, der hver især har sit speciale, men b…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere