14.08.2020  |  Lager & distribution

Guide: Sådan sikrer du, at alle varer håndteres korrekt gennem lageret

Indhold fra partner Hvad er dette?

Korrekt placering og håndtering af varer er én af forudsætningerne for lagerets effektivitet.

Det kræver et stort ledelsesmæssigt fokus at sikre, at alle varer håndteres korrekt gennem lageret. Særligt den løbende tilpasning af varernes placering og håndtering, når varesortiment, efterspørgsel eller lagerstrukturer ændrer sig, kan være en uoverskuelig opgave.

LOGIA har et simpelt redskab til at definere overordnede lagerstrategier for, hvordan varer skal håndteres gennem lageret. Det letter opgaven med at administrere regler og procedurer for varer, og når lagersituationen ændrer sig, er det nemt at justere på strategien for hele varegruppen eller skifte strategi. Det er enkelt og overskueligt.

Vi har lavet en guide, som giver dig indsigt i, hvordan lagerstrategierne kan gribes an, og hvilke overvejelser man bør gøre sig.

Læs mere og download guiden her.

Tags: Logimatic

Mere fra Logimatic

Logimatic

http://www.logiawms.dk

Logimatic udvikler, leverer og supporterer lagerstyringssystemet LOGIA. Det er en specialiseret løsning til lageret og indeholder de værktøjer, du behøver for at få det bedste ud af dine medarbejdere, udstyr, anlæg og lagerplads. Løsningen er 100% dansk og baseret på 30 års erfaring med lager og logistik. LOGIA…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere