27.04.2015  |  Lager & distribution

Gram Equipment vælger LOGIA til nyt centrallager

Indhold fra partner Hvad er dette?

Lager- og logistikløsningen LOGIA skal styre hele lageret, herunder manuelle og automatiserede områder, og effektivisere det logistiske flow.

Gram Equipment har netop indgået aftale med Logimatic om levering af lager- og logistikløsningen LOGIA til Grams nye centrallager i Vojens.

Lageret skal servicere produktionen i Danmark og samtidigt fungere som internationalt distributionscenter for reservedele til kunder i det meste af verden.

De primære fokusområder i projektet går på at styre varemodtagelse og indgangskontrol, at styre og konsolidere emner til produktionen og ikke mindst, at sikre effektiv pluk af varer til henholdsvis produktion og reservedele til kunder.

Gram Equipment er en af verdens førende leverandører af udstyr og løsninger til is-produktion med en exportandel på over 98%.

Læs mere om Gram Equipments valg af LOGIA lager- og logistikstyringssystem

Tags: Logimatic

Mere fra Logimatic

Logimatic

http://www.logiawms.dk

Logimatic udvikler, leverer og supporterer lagerstyringssystemet LOGIA. Det er en specialiseret løsning til lageret og indeholder de værktøjer, du behøver for at få det bedste ud af dine medarbejdere, udstyr, anlæg og lagerplads. Løsningen er 100% dansk og baseret på 30 års erfaring med lager og logistik.LOGIA sætter lageret i system, så arbejdsprocesserne er optimale, lagerpla…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere