17.01.2022  |  Planlægning

Gør som andre: Byg produktions teknologi oven på dit ERP system

Indhold fra partner Hvad er dette?

Et ERP system er ofte ikke nok når man skal optimere sin forretning, med udgangspunkt i produktionen. Her må man skele til mere avancerede teknologier. Her er et bud på hvordan man optimerer produktionsplanerne med de samlede omkostninger for øje.

Når man arbejder med produktionsplaner, vil man gerne maksimere outputtet og minimere leveringstiderne. Hvordan er det at man samtidig optimerer produktionsplanerne med de samlede omkostninger for øje?

Plan, cost, optimize er et stykke software, men samtidig også en konceptuel tilgang, som giver brugeren mulighed for at simulere ændringer i efterspørgselsmix og volumen. I det nuværende dynamiske forretningsmiljø står Supply Chain over for stadig hyppigere og uforudsigelige begivenheder:

For at kunne håndtere uforudsete forstyrrelser er det vigtigt, at man som Supply Chain leder hurtigt kan tage strategiske beslutninger for at afgøre, om produktionen skal jage efterspørgsel (og dermed øgede kapacitetsomkostninger) holde kapaciteen på det nuværende niveau eller og producere op (med uundgåelige øgede lageromkostninger).

Da efterspørgselsvariabilitet hurtigt gør planer forældede, så kan "plan, cost, optimize" være en hurtig og efektiv måde at respondere på. 

Se eller gense dette webinar hvor vi har sat fokus på konceptet.

Mere fra Optilon Danmark

Optilon Danmark

www.optilon.com

Vi har mere end 15 års erfaring med at hjælpe virksomheder i Norden med at blive de mest konkurrencedygtige i verden Vi scanner det globale marked for de bedste Supply Chain teknologier og implementerer dem herefter. Vi har mere end 1000 implementeringer bag os og cirka 200 kunder i førende Nordiske virksomheder. Det vil sige vi ejer ikke softwaren men kan 100% hj…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere