28.10.2019  |  Lager & distribution

Gør din virksomhedsprofil grøn med plastkasser

Indhold fra partner Hvad er dette?

Når du tænker på plastkasser til lageret, tænker du sikkert først og fremmest på en praktisk foranstaltning, der holder styr på småting.

Men plastkasserne er også genvejen, der hjælper dig med at bidrage til at opfylde FNs verdensmål, nedsætter dit Carbon Footprint og samtidig opnår du endda en økonomisk gevinst.

Plastkasser til lageret sparer miljøet for 90 % CO2
Når plastkasser fremstilles af rent overskudsplast, direkte fra produktionslinjerne (PIR), sparer det miljøet for 90 % af den CO2, der bruges på at fremstille plastkasser af ny jomfruplast, for det er ressourcekrævende at fremstille ny plast sammenlignet med at genbruge plast. FNs verdensmål nr. 12 går ud på at sikre bæredygtigt forbrug og produktionsformer, og her kan plastkasser fremstillet af ren PP overskudsplast være en måde at bidrage på.

HS plastkasserne er fremstillet af ren PP overskudsplast (PIR) – det vil sige, at der ikke er blandet andre plasttyper eller plantemateriale i.

Det har især én fordel:
Når plastkassen er slidt op, kan den smeltes om og genbruges i nye plastprodukter. Genbrugsværdien forringes, når plastkasser fremstilles af blandede plasttyper eller af plast blandet med plantemateriale. Derfor er HS plastkasserne fremstillet af ren PP overskudsplast direkte fra produktionslinjerne (PIR).

Prisgaranti på plastkasser
Prisen spiller altid en rolle. Derfor får du prisgaranti uden forbehold på HS plastkasserne.Finder du varen billigere (inkl. fragt) hos en anden dansk webshop, inden du modtager HS plastkasserne fra os, betaler vi differencen og giver dig 2 % ekstra for ulejligheden.

Få byttet din HS plastkasse, hvis den går i stykker
HS plastkasserne er robuste og stabile lagerkasser, der er konstrueret til at klare mosten på lageret eller under transporten.Plastkasserne tåler temperaturer fra -20 til +60 grader. Derfor får du 5 års garanti på alle HS plastkasser, og hvis en kasse alligevel går i stykker, bytter vi den uden beregning til en ny.

Find de mest solgte plastkasser hos Hans Schourup
Lager-/plukkekasser, transportkasser med låg, EUR kasser med og uden låg, EUR kasser med plukkeåbning. Alle kasserne kan stables, og EUR kasserne kan også stables på tværs af størrelser. Plastkasserne fås i alle størrelser fra de små på 0,76 liter til de store på 85 liter, og den glatte inderside gør det let at holde dem rene.

Mere fra Hans Schourup A/S

Hans Schourup A/S

www.hans-schourup.dk

Hans Schourup A/S kan dateres tilbage til 1870, men er i dag mest kendt for at være en af Danmarks førende leverandører af lagerløsninger og har været ledende i Danmark på dette område i sin nuværende form siden 1981.Virksomhedens værdi er baseret på konkurrencedygtige priser og produkter, kombineret med en unik erfaringsbase i form af dedikerede medarbejdere, der hver især har sit speciale, men b…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere