23.03.2023  |  Lager & distribution

Fuld knald på logistikken hos Sinful

Indhold fra partner Hvad er dette?

Sinful er en erotisk webshop, som forhandler et bredt udvalg af sexlegetøj. Webshoppen vækster, og derfor har virksomheden været på udkig efter et lagerstyringssystem.

Virksomheden ekspanderer, og flere nye markeder bliver løbende en del af Sinful-universet. Af den årsag har det været et stort ønske for Sinful at optimere logistikken. Den rejse har de nu taget hul på med LOGIA WMS.

LOGIA-løsningen styrer automation i sammenspil med et manuelt lager, hvilket blandt andet indebærer 10 lagerautomater fra EffiMat, som passer som hånd i handske med Sinfuls store varesortiment.

Sinful kommer til at nyde gavn af Single Line-funktionaliteten, som blandt andet er en stor gevinst til den årlige Black Friday. Herudover er plukkevognsstyring, genopfyldning til automaterne og fragt- og rutestyring en del af WMS-løsningen. Herigennem højnes effektiviteten på lageret samtidig med, at lagerpladsen kan udnyttes til fulde.

Sinful er en af de første kunder til at benytte LOGIA WMS som SaaS-løsning.

Mere fra Roima Denmark A/S

Roima Denmark A/S

http://www.logiawms.dk

Roima Denmark A/S udvikler, leverer og supporterer lagerstyringssystemet LOGIA. Det er en specialiseret løsning til lageret og indeholder de værktøjer, du behøver for at få det bedste ud af dine medarbejdere, udstyr, anlæg og lagerplads. Løsningen er 100% dansk og baseret på 30 års erfaring med lager og logistik.LOGIA sætter lageret i system, så arbejdsprocesserne er optimale,…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere