05.08.2021  |  Branchenyt

El-trækkeren VANTiA - Udnyt kraften... Maksimer potentialet!

Indhold fra partner Hvad er dette?

Der er ikke rigtig noget, der kan måle sig med vores serie af VANTiA el-trækkere, når det handler om trækkraft. Den er stærk og samtidigt supersmart og præcis - lige den el-trækker, du har brug for til at få arbejdet udført.

VANTiA el-trækkeren, der er smidig og kraftfuld, er yderst nem at anvende, og den har en række funktionaliteter, der skal styrke føreren og løfte produktiviteten.

Energieffektivitet, der er førende i klassen

Da VANTiA har en effektivitetsgrad, der er 14 procent højere end hos den nærmeste konkurrent, er det muligt at arbejde meget skarpt.

Lille venderadius

VANTiA's 100 graders styrevinkel, hurtigt reagerende styring og kompakte chassis giver en exceptionel manøvreringsevne.

Robust, økonomisk konstruktion

VANTiA er sikkerhedscertificeret og reducerer også serviceomkostningerne.

Hyperintelligent samarbejde

VANTiA's Sensitive Drive System tilpasser truckens arbejdsmåde i forhold til føreren og anvendelsen, så arbejdet bliver nemmere, mere stabilt og mere sikkert.

Den avancerede elektriske styring

VANTiA har automatisk hastighedsreduktion i sving og automatisk drivhjulscentrering for at forbedre sikkerheden for føreren og førerens produktivitet.

Se flere smarte funktioner fra vores VANTiA el-trækkere, på vores hjemmeside: www.mitsubishitruck.dk eller ring til os for at høre nærmere på tlf. 72 210 210

Mere fra Logisnext Denmark A/S

Logisnext Denmark A/S

www.mitsubishi-forklift.dk

I mere end 35 år har Mitsubishi Forklift Trucks stået i spidsen for materialehåndterings-teknologien. Og siden 2009 har vi præsenteret de nyeste trends og tendenser inden for materialehåndteringsverdenen til hele Danmark. Vores hovedaktivitet i Logisnext Denmark A/S er derfor salg af Mitsubishi Forklift Trucks lager- og gaffeltruck, samt service, vedligeholdel…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere