22.09.2014  |  Branchenyt

Effektiv logistik giver overskud

Indhold fra partner Hvad er dette?

Analyser fra Dansk Industri (DI) og PWC viser, at logistik er vejen til styrket konkurrenceevne og flottere bundlinje. Der er altså god grund til at arbejde med at optimere logistikken i danske virksomheder.

Dansk Industri (DI) anslår, at op mod 80 pct. af omkostningerne i danske virksomheder kan relateres til forsyningskæden. Samtidig viser en analyse, udarbejdet af PWC, at virksomheder, der arbejder med at optimere logistikken, klarer sig markant bedre end dem, der ikke gør.

Udfordringen i mange virksomheder er typisk at få spottet og dokumenteret de forandringer, der kan tilføre virksomheden mest værdi og har den bedste cost-benefit.

Læs hvordan Linak har øget produktiviteten og reduceret procesomkostningerne med 40%.

Få spottet og beregnet hvad potentialet er i din virksomhed.

Se mere på www.logiawms.dk/logistik

Tags: Logimatic

Mere fra Logimatic

Logimatic

http://www.logiawms.dk

Logimatic udvikler, leverer og supporterer lagerstyringssystemet LOGIA. Det er en specialiseret løsning til lageret og indeholder de værktøjer, du behøver for at få det bedste ud af dine medarbejdere, udstyr, anlæg og lagerplads. Løsningen er 100% dansk og baseret på 30 års erfaring med lager og logistik.LOGIA sætter lageret i system, så arbejdsprocesserne er optimale, lagerpla…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere