28.02.2020  |  Lager & distribution

DEN OPGRADEREDE MITSUBISHI GRENDIA

Indhold fra partner Hvad er dette?

Der er foretaget en "ansigtsløftning" på GRENDiA-serien af gaffetrucks med forbrændingsmotor fra Mitsubishi for at sikre, at designet er mere i overensstemmelse med det nærmest legendære omdømme i forhold til ydeevne og pålidelighed.

Alle bestillinger i Europa på diesel- og LPG-drevne GRENDiA ES- og EX-kontravægtstrucks omfatter nu et nyt, ergonomisk udformet sæde og et opdateret sikkerhedstag.
"Der er en konstant udvikling i branchen, og det er vores filosofi for konstruktion og design, at vi vil være på forkant med udviklingen", siger Carmen van Boeckel, Product Manager hos Mitsubishi Forklift Trucks.

"GRENDiA er en markedsførende truck, der ligesom alle andre Mitsubishi-gaffeltrucks er konstrueret til at imødekomme den moderne førers behov. Vores trucks er under konstant udvikling for at sikre, at de altid er med i allerforreste række i denne omskiftelige branche."

GRENDiA ES og EX, der tidligere som standard var udstyret med et affjedret vinylsæde, vil nu være udstyret med et Grammer-sæde.
"Det ergonomiske Grammer-sæde er udformet, så det yder exceptionel komfort for operatøren og giver et strejf af luksus", udtalte Carmen. "Det er et element af høj kvalitet, som kunderne virkelig er glade for."

Motorhjelmen vil være mørkegrå ligesom sikkerhedstaget, der får en fremtrædende buet form - så stilen er i overensstemmelse med den prisvindende Mitsubishi EDiA-serie af elektriske kontravægtstrucks.

Carmen sluttede af med følgende ord: "Det er vigtigt, at vores trucks altid svarer fuldt ud til førernes opdaterede behov. Vores GRENDiA-modeller er blevet opdateret med henblik på forbedret anvendelighed og førerappel. Men det friske nye udseende er kun begyndelsen, vi har meget mere på tegnebordet fremadrettet."

Se alle produktoplysninger her

Mere fra Rocla Danmark A/S

Rocla Danmark A/S

https://www.mitsubishitruck.dk/

I mere end 35 år har Mitsubishi Forklift Trucks stået i spidsen for materialehåndterings-teknologien. Og siden 2009 har vi præsenteret de nyeste trends og tendenser inden for materialehåndteringsverdenen til hele Danmark. Vores hovedaktivitet i Rocla Danmark er derfor salg af Mitsubishi Forklift Trucks lager- og gaffeltruck, samt service, vedligeholdelse og re…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere