25.09.2017  |  Lager & distribution

De bedste Android terminaler TC51 og TC70

Indhold fra partner Hvad er dette?

Både Zebra TC51 og Zebra TC70 er markedets bedste valg, når man ser på de Android-baserede håndterminaler. I dag har vi så mange konfigurationsværktøjer og muligheder for at sikre platformen, at Android terminalerne er blevet ”stuerene”.

Vi oplever en kraftigt stigende tendens mod at vores kunder aktivt vælger Android terminalerne, frem for de hidtidige Win-dows Mobile terminaler. Det er bl.a. sikkerheden for at plat-formen er fremtidssikret, og der findes en roadmap for hvor udviklingen bevæger sig hen.

Investeringen kan således sikres bedre i dag ved at vælge en Android-basereret håndterminal, og Zebra har overordnet lanceret 2 modeller: TC51/56 til logistik segmentet og de lettere industrielle opgaver, og TC70/75 til industri og warehouse segmentet, som kræver en formidabel holdbarhed og god performance.

Mere fra Norris Print-Tech A/S

Norris Print-Tech A/S

www.npt.dk

  • info@npt.dk
  • 98 181 777
  • Sofiendalsvej 81, 9200 Aalborg SV

Norris Print-Tech A/S er kompetencecentret i Danmark inden for stregkoder, labels og datafangst.Spørg os omLabelprintere og –applikatorerLabelmaterialer og thermo transfer farvebåndLabelsoftware og printer-systemintegrationStregkodescannereHåndterminalerTruckterminaler og -PC'erTrådløse netværkDen optimale løsningNPT er uafhængig af leverandør- og investorinteresser. Det sikrer dig e…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere