06.07.2021  |  IT

DATALOGIC MATRIX 320 - LYNHURTIGE FASTMONTEREDE INLINE-SCANNERE

Indhold fra partner Hvad er dette?

Matrix 320 - den første model i Datalogics nye generation af kraftfulde inline stregkodelæsere til både 1D og 2D koder i hurtige produktions- og lagerautomationsløsninger.

Kravene til processorhastighed i en scanner er ekstra høje, når det foregår i automationsløsninger på lagre og i produktioner. Her har den fastmonterede inline-scanner typisk bare en brøkdel af et sekund til at læse koden, inden den er passeret forbi og løbet dermed er kørt. Det lever Datalogics nye scanner i dén grad op til.

Matrix 320 har multicore-processor og læser derfor helt op til 20 gange hurtigere end sin forgænger (der altså bestemt ikke var nogen sinke).

Samtidig byder scanneren på et bredt 16/9 format læsefelt i modsætning til langt de fleste andre inline-scannere på markedet. Med en given og oftest begrænset plads til rådighed mht. afstand fra læser til de forbipasserende emner kan Matrix 320 således læse større og dertil mere varierende placerede stregkoder, end det normalt opleves blandt inline-scannere.

Der er mulighed for at få en Matrix 320 leveret med flere forskellige lyskilder (hvid, blå, rød), der vælges afhængig af de typiske produktoverflader scanneren møder og de lysforhold der i øvrigt er på scannings-stedet. Matrix 320 findes desuden i 2 udgaver med hhv. 14 hhv. 36 LED-lyskilder - jo mere lys, jo bedre læseafstand.

Disse scannere kan således fintunes temmelig optimalt til den helt konkrete arbejdsopgave.

Læs mere på produktsiden HER.

Mere fra Norris Print-Tech A/S

Norris Print-Tech A/S

www.npt.dk

  • info@npt.dk
  • 98 181 777
  • Sofiendalsvej 81, 9200 Aalborg SV

Norris Print-Tech A/S er kompetencecentret i Danmark inden for stregkoder, labels og datafangst.Spørg os omLabelprintere og –applikatorerLabelmaterialer og thermo transfer farvebåndLabelsoftware og printer-systemintegrationStregkodescannereHåndterminalerTruckterminaler og -PC'erTrådløse netværkDen optimale løsningNPT er uafhængig af leverandør- og investorinteresser. Det sikrer dig e…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere