31.08.2020  |  Branchenyt

DATALOGIC GRYPHON GM4500 2D STREGKODELÆSER

Indhold fra partner Hvad er dette?

Denne trådløse scanner til både 1D og 2D koder arbejder med et behageligt hvidt læselys, der muliggør læsning af en stor del af de stregkoder, scannere med rødt-oplyst læseområde kan have svært ved at fange.

Gryphon GM4500 har en 433 MHz opkobling til sin base - et frekvensbånd der typisk ikke er hårdt belastet og som derfor giver en meget stabil og hurtig forbindelse mellem scanner og base. Der fås også en tilsvarende model GBT4500, hvis der er ønske om Bluetooth-opkobling.

Datalogics Green Spot teknologi giver brugeren en tydelig grøn "bekræftelses-prik" på stregkoden, når den er læst. Dermed kan brugeren slå det traditionelle og til tider irriterende bib fra for gennemført scanning og alligevel være velorienteret om at læsning gik som planlagt.

En Gryphon GM4500 har et stor læsefelt og MegaPixel sensoren sikrer en meget effektiv læsning af selv dårlige stregkoder.

Scanneren ligger ergonomisk godt i hånden, og dens batteri er meget let at udskifte. Det er desuden værd at bemærke, at scanneren lader trådløst. Det betyder at scanneren ligger og samler kræfter i sin lader uden behov for connectorer, der skal have fysisk kontakt med hinanden og som iøvrigt kan blive beskadiget.

Læs mere på produktsiden HER.

Mere fra Norris Print-Tech A/S

Norris Print-Tech A/S

www.npt.dk

  • info@npt.dk
  • 98 181 777
  • Sofiendalsvej 81, 9200 Aalborg SV

Norris Print-Tech A/S er kompetencecentret i Danmark inden for stregkoder, labels og datafangst.Spørg os omLabelprintere og –applikatorerLabelmaterialer og thermo transfer farvebåndLabelsoftware og printer-systemintegrationStregkodescannereHåndterminalerTruckterminaler og -PC'erTrådløse netværkDen optimale løsningNPT er uafhængig af leverandør- og investorinteresser. Det sikrer dig e…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere