30.10.2018  |  Branchenyt

Danske dagligvarer kæder tager kampen op mod madspild

Indhold fra partner Hvad er dette?

I TV2 Nord nyheder mandag den 29/10/18 blev netop dette emne vendt og det blev her tydeliggjort at dette kunne opnås af flere af de danske dagligvarer kæder.

Bilka har nået deres mål mod madspild 12 år før tid. Dette er realiseret ved hjælp af forskellige initiativer som eksempelvis flere daglige leveringer af ferskvarer, prisnedsættelse af vare med kort holdbarhed og ikke mindst mere avanceret systemer for forecasting og genbestiling af varer.

I TV2 Nord nyheder mandag den 29/10/18 (1:50 sek) blev netop dette emne vendt og det blev her tydeliggjort at dette kunne opnås af flere af de danske dagligvarer kæder. Reducering af madvarer spild har ikke kun implikationer for kæderne, men også længere op i forsyningskæden (eks. mindre transport) og potentielt også ned i forsyningskæden hvis forbrugerne oplever at få friskere varer, og dermed har længere tid til at forbruge produkterne. Se og hør indslaget nedenfor hvor RELEX Solutions bidrager til at belyse aspekterne i netop denne sag.

Danske dagligvarer kæder tager kampen op mod madspild

Mere fra RELEX Solutions

RELEX Solutions

www.relexsolutions.com

RELEX Solutions er den førende udbyder af innovativ software til detailoptimering. Vores software er bygget til en tid med ’Living Retail’, hvor forandring er den eneste konstant, og dermed kan vi hjælpe detailhandlere med at tilpasse sig enhver fremtid hurtigere. Vores cloud-baserede ’Living Retail Platform’ leverer pragmatisk AI på tværs at all…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere