07.12.2016  |  Branchenyt

Coop, IPA og TOP-TOY går i drift med det nye LOGIA*Gen6

Indhold fra partner Hvad er dette?

Den nye generation af lager- og logistikløsningen LOGIA har fået en forrygende start. Eksisterende kunder opgraderer, og nye kunder kommer til.

LOGIA*Gen6 er en ny innovativ platform med moduler til styring af hele den interne logistik - manuelt lager, automatisk lager, produktionslogistik og distributionsstyring.

Interessen for den nye LOGIA-løsning og de nye muligheder stor. Eksisterende kunder opgraderer, og nye kunder kommer til. Følgende kunder er på vej i drift med LOGIA*Gen6:

Coop Danmark
Ny løsning til styring af forsendelsesområde incl. rankestyring og integration til transportsystemet Ortec.
LOGIA modul: Distributionsstyring.
Går i drift i januar 2017.

IPA Beslag
Ny løsning til styring af manuelt lager og integration til ERP-systemet CommIT.
LOGIA modul: Lagerstyring/WMS.
Går i drift i januar 2017.

TOP-TOY
TOP-TOY har siden 2006 anvendt LOGIA til styring af den automatiserede del af deres 60.000 m2 store distributionscenter. Nu udvider de løsningen til også at omfatte styring af de manuelle lagerområder.
LOGIA modul: Lagerstyring/WMS, Lagerautomationsstyring/WCS og integration til ERP-systemet SAP.
Går i drift i april 2017.

Se mere om den nye LOGIA*Gen6 løsning og mulighederne på www.logiawms.dk

Tags: Logimatic

Mere fra Logimatic

Logimatic

http://www.logiawms.dk

Logimatic udvikler, leverer og supporterer lagerstyringssystemet LOGIA. Det er en specialiseret løsning til lageret og indeholder de værktøjer, du behøver for at få det bedste ud af dine medarbejdere, udstyr, anlæg og lagerplads. Løsningen er 100% dansk og baseret på 30 års erfaring med lager og logistik.LOGIA sætter lageret i system, så arbejdsprocesserne er optimale, lagerpla…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere