14.05.2020  |  Branchenyt

Casestudie - Læs hvordan vi løste stor kundes udfordringer med ny truckflåde

Indhold fra partner Hvad er dette?

Tøjmærket Helly Hansen opgraderede en stor del af deres internationale flåde, da deres europæiske distributions center flyttede til Born, Holland.

Med et stort distributions center på 20,000 m² og 60,000 palleplaceringer, var der brug for en materialehåndterings-løsning, som kunne klare de høje kapaciteter. Denne nye løsning blev udviklet i tæt samarbejde med UniCarriers, og Helly Hansen glæder sig nu over at have 40 nye gaffeltrucks, som alle kommer med serviceaftaler og batteriløsninger.

Hvis du vil læse mere om UniCarriers’ samarbejde med Helly Hansen, hvilke udfordringer de havde, og hvad deres medarbejdere siger til de nye maskiner, kan du klikke her og få vores gratis PDF.

Mere fra Logisnext Denmark A/S

Logisnext Denmark A/S

www.unicarrierseurope.com

UniCarriers Denmark A/S har mere end 50 års erfaring på det danske marked, og vi tilbyder japansk kvalitet og teknologi i et unikt samspil med svensk design, brugervenlighed og ergonomi. Vi er særdeles stærkt repræsenteret i mere end 30 europæiske lande, og på verdensplan er der tale om mere end 5.000 dygtige og dedikerede medarbejdere. Denne platform har relevant og professionel positiv indflydel…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere