17.09.2020  |  Branchenyt

CAB PX Q INLINE-LABELPRINT I HØJ KVALITET

Indhold fra partner Hvad er dette?

Cab's nyeste aftapning i labelprinter-units til etiketteringsmaskiner hedder PX Q. Den byder på markedets suverænt højeste printopløsning og sparefunktion på farvebåndet. Og PX Q kan indsættes som erstatning for andre printer-mærker i eksisterende produktionslinier.

De nær-kubisk udformede labelprinter-units er populære i etiketteringsmaskiner, fordi de er så kompakte og dertil med årene har udviklet sig med nogle standardmål, alle producenter overholder.

600 DPI INLINE MED SPAREFUNKTION

Cab's PX Q indbygningsprinter er nyeste skud på markedet og slår for alvor tonen an med hele 600 dpi printkvalitet i top-versionen. Det er unikt blandt disse printere og et afgørende kort i f.eks. medicinalindustri, hvor der både er krav til højhastigheds-automatik OG særdeles høj printkvalitet.

PX Q printerne fås desuden med farvebånds-sparefunktion (RibbonSaver), der særlig er en fordel ved lange/høje labels, hvor der kun skal printes på mindre dele af labelen. Ligeledes en option, der er særlig for denne cab-maskine.

ERSTATTER ANDRE MÆRKER

En PX Q printer kan emulere Zebras ZPL-sprog og kan derfor indsættes i bestående etiketteringslinier, hvor der ellers sidder Zebra-printere. Eller den kan, f.eks. pga. 600 dpi printkvaliteten, indsættes i nye anlæg, hvor der ellers normalt anvendes Zebra-printere, men som bare ikke fås med den højeste printkvalitet. Der er alle muligheder for at indsætte en PX Q i diverse etiketteringsmaskiner, da I/O interfacet kan vælges efter hhv. den "amerikanske skole" (5V) og den "europæiske skole" (24V).

PX Q kan ligeledes kombineres med cab's egen IXOR etiketteringsenhed til den såkaldte PIXOR Print & Apply maskine.

Andre moderne bekvemmeligheder såsom farve touch-display er arvet fra cab's SQUIX bordprintere.

Alt ialt en stærk labelprinter-unit til automatikløsninger i fødevare, medicinal- og møbelindstri mv.

Læs mere på produktsiden for cab PX Q.

Mere fra Norris Print-Tech A/S

Norris Print-Tech A/S

www.npt.dk

  • info@npt.dk
  • 98 181 777
  • Sofiendalsvej 81, 9200 Aalborg SV

Norris Print-Tech A/S er kompetencecentret i Danmark inden for stregkoder, labels og datafangst.Spørg os omLabelprintere og –applikatorerLabelmaterialer og thermo transfer farvebåndLabelsoftware og printer-systemintegrationStregkodescannereHåndterminalerTruckterminaler og -PC'erTrådløse netværkDen optimale løsningNPT er uafhængig af leverandør- og investorinteresser. Det sikrer dig e…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere