15.10.2020  |  Branchenyt

Bruger du løftegrej hver dag?

Indhold fra partner Hvad er dette?

Men du kender ikke rigtig lovgivningen ELLER måske ved du ikke 100%, hvad man skal være opmærksom på, når du eller dine medarbejdere anvender jeres løftegrej?

Der er masser af fordele ved at tage vores kursus i sikker anhugning! Bl.a.:

→ Du og dine medarbejdere undgår skader – deltagere får kendskab til at bruge alt det løftegrej, de anvender hver dag.

→ Du lære at forstå lovgvningen - anvendelse af løfteudstyr er ombefatettet af regler som alle brugere bør kende til.

→ Du får en øget selvtillid - der er store kræfter på spil når tunge byrder løftes. Vores kurser giver brugeren den nødvendige selvtillid til at klare opgaven.

→ Du får viden der kan bruges! forskellige typer løftegrej bruges hver dag i tusindvis af danske virksomheder og du lære det unikke ved det du bruger hver dag.

I nedenstående video kan du høre vores salgskonsulent og underviser, Frank Nørlem, fortælle lidt mere om vores kurser og hvorfor de kan være en super god idé.

Du kan læse mere om kurser, se referencer m.m. her >>

Mere fra Fyns Kran Udstyr A/S

Fyns Kran Udstyr A/S

https://fyns-kran.dk

  • fku@fku.dk
  • 70 15 20 15
  • Brændekildevej 37, 5250 Odense

Fyns Kran Udstyr A/S er Danmarks førende inden for løftegrej og løfteudstyr, stålwirer, taljer, kraner og beslægtet udstyr til industri, marine og offshore - og meget af dette har vi leveret til kunder over hele verden siden 1969 Vi har afdelinger beliggende i Odense, København, Esbjerg og Aalborg samt over 25 serviceenheder og vi dækker d…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere