10.01.2020  |  Lager & distribution

Broman Group vælger Swisslog som automationspartner

Indhold fra partner Hvad er dette?

Espoo, 9.12.2019 – Broman Group har udpeget Swisslog til at levere automation til sit logistikcenter i Kerava, Finland. Den ny kontrakt indeholder en opgradering af eksisterende automation, design og levering af ny automation og en SynQ (WMS).

Logistikcenteret bliver sat i værk i flere faser med den første go-live-udgave i begyndelsen af 2020.

"Automationsprojektet er en vigtig investering, der vil styrke virksomhedens strategi med hensyn til at udvikle logistikoperationer," fortæller Antti Tiitola, CEO hos Broman Group.

"Vi er stolte over at kunne levere denne vigtige installation i Finland til Broman Group, og dermed blive en del af virksomhedens utrolige væksthistorie," fortæller Ville Lukkari, Country Manager, Swisslog Finland. 

Tags: Swisslog

Mere fra Swisslog

Swisslog

swisslog.com

Om Swisslog Logistics Automation Vi skaber fremtiden inden for intralogistik med robotter, datadrevne og fleksible automationsløsninger, der giver exceptionel værdi for vores kunder. Swisslog hjælper fremadtænkende virksomheder med at optimere deres lager og distributionscenter med fremtidens automatiserede løsninger og software. Vores integrerede tilbud omfatter…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere