25.02.2018  |  Branchenyt

Arla Foods amba laver aftale med Hans Schourup A/S

Indhold fra partner Hvad er dette?

Mejerikoncernen Arla Foods amba har i flere årtier benyttet sig af lager og opbevaringsløsninger fra Hans Schourup A/S, til en lang række af deres mejerier i Danmark.


Samarbejdet har gennem tiden været baseret på leverancer af konkurrencedygtige løsninger, til de specifikke behov, der nu har været. Hos Hans Schourup A/S har vi altid glædet os over, at kunne have vores gang på mejerierne, hvor mange behov er blevet tilgodeset med standardiserede men også kreative indretninger.

Kommittent og samarbejde
For at fortsætte denne fremdrift har Arla og Hans Schourup A/S underskrevet en leverandørkontrakt, der bekræfter vores intentioner om et fremtidigt samarbejde. Dette er et helt naturligt fremskridt i dialogen, da også Arla som en moderne virksomhed med styr på procurement, har taget ejerskab på denne del af supply chain.

Vi ser frem til at fortsat at indgå i dialog med Arlas mejerier og tilknyttede virksomheder, hvor vi vil benytte os af mere end 30 års viden og erfaring fra mejeribranchen. Sammen vil vi bringe nye teknologier i spil, da lager og intralogistikbranchen i den grad udvikler sig.

Mere fra Hans Schourup A/S

Hans Schourup A/S

www.hans-schourup.dk

Hans Schourup A/S kan dateres tilbage til 1870, men er i dag mest kendt for at være en af Danmarks førende leverandører af lagerløsninger og har været ledende i Danmark på dette område i sin nuværende form siden 1981.Virksomhedens værdi er baseret på konkurrencedygtige priser og produkter, kombineret med en unik erfaringsbase i form af dedikerede medarbejdere, der hver især har sit speciale, men b…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere