09.07.2012  |  Lager & distribution

870 m² brandisoleret indskudt dæk til Esbjerg kommune

Indhold fra partner Hvad er dette?

Hjælpemiddeldepotet i kommunens har gennemført et offentligt udbud på indkøb, levering og montering af indskudt dæk til deres eksisterende hal.

Depotet er en afdeling under Sundhed og Omsorg der håndterer alle Esbjerg Kommunes genbrugshjælpemidler såsom; levering og hjemtagning af hjælpemidler, reparation og vedligeholdelse af hjælpemidler, vask og rengøring samt indkøb.

Den 870 m² store mezzanin, det indskudte dæk, er opbygget med galvaniserede profiler der er monteret i ét plan, som derved giver fordelen af en meget lav byggehøjde. Frihøjde under mezzanin er 2850 mm.
Selv meget tunge emner kan opmaganiseres på mezzaninen der tåler belastningen på 500 kg pr. m²
De brede ståltrapper på 1200 mm med skridsikre galvaniseret trin giver nem adgang til de nye kvadratmeter.. Trapperne opfylder kravene i bygningsreglement (DS/EN ISO 14122-3)

To fjedrebelastede porte bruges når gods eller hele paller skal op eller ned fra mezzaninen og der er monteret aluminiumsplader til beskyttelse af gulvet.

Til det elektriske varehejs er der monteret Axelent netvægge som beskyttelse.

Brandisolering iflg. BD60
Alle søjler og undersider på profiler er beklædt med  Fermacell fibergips. (brandklasse Cfl-S1)
Derudover er søjler beklædt med galvaniserede stålplader udenpå fibergipsen.

Se flere oplysninger og billeder

Mere fra Hans Schourup A/S

Hans Schourup A/S

www.hans-schourup.dk

Hans Schourup A/S kan dateres tilbage til 1870, men er i dag mest kendt for at være en af Danmarks førende leverandører af lagerløsninger og har været ledende i Danmark på dette område i sin nuværende form siden 1981. Virksomhedens værdi er baseret på konkurrencedygtige priser og produkter, kombineret med en unik erfaringsbase i for…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere