03.06.2014  |  Branchenyt

Øget produktivitet og 40% lavere omkostninger - hør hvordan d. 10. juni

Indhold fra partner Hvad er dette?

Linak har gennem de sidste to år arbejdet med projekt ’New Factory’ med det formål at fastholde produktion i Danmark. Den 10. juni byder de, sammen med DI's Fuld Skrue-program, indenfor på fabrikken til en dag i produktivitetens tegn.

De primære fokusområder i projekt New Factory har været at øge produktiviteten og sænke procesomkostningerne med 40 procent.

Store dele af den mekaniske bearbejdning er automatiseret, produktionslayoutet er ændret og et mellemvarelager er delvist automatiseret, hvor lagerstyringssystemet LOGIA styrer en lagerautomat, et manuelt lagerområde samt al ind- og udlagring.

Dagen byder på indlæg om projekt 'New Factory', rundvisning på fabrikken samt forskellige indlæg om, hvordan danske virksomheder kan øge produktiviteten og sikre danske arbejdspladser.

Se dagens program og tilmeld dig i dag via http://www.logiawms.dk/LinakNewFactory

Tags: Logimatic

Mere fra Logimatic

Logimatic

http://www.logiawms.dk

Logimatic udvikler, leverer og supporterer lagerstyringssystemet LOGIA. Det er en specialiseret løsning til lageret og indeholder de værktøjer, du behøver for at få det bedste ud af dine medarbejdere, udstyr, anlæg og lagerplads. Løsningen er 100% dansk og baseret på 30 års erfaring med lager og logistik.LOGIA sætter lageret i system, så arbejdsprocesserne er optimale, lagerpla…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere