Annonce

Opret nyhed

Walmart udruller den nye afhentningsmodel 'Pickup Tower' til flere butikker. De vil blive fyldt med varer fra dedikerede e-handelsdistributionscentre som dette i Arizona. Foto: Walmart.

Walmart bygger afhentningstårne

Walmart vil gøre den besværlige del af onlineshopping – nemlig afhentningen – nemmere for kunderne ved at bygge afhentningsstande inde i de fysiske butikker.

LAGER & DISTRIBUTION

Walmart indfører tårnlignende afhentningsstande i flere af detailgigantens fysiske butikker i USA. Afhentningsstandene har selvbetjening og skal gøre det nemmere og hurtigere for onlineshopperene at hente deres varer.

Walmarts fem meter høje og halvt så brede afhentningstårn får nu plads i endnu flere butikker i USA. Foto: Walmart.

”Sammenlignet med det normale afhentningssystem, hvor man som kunde går ned bagerst i butikken, venter på at blive betjent af en medarbejder og herefter venter på at medarbejderen henter pakken ude bagved, så går det her meget hurtigere”, siger en Walmart-kunde til Business Insider.

Læs også: Walmart giver rabat til selvhentere

Det første, lille, selvbetjente afhentningstårn blev opført i en Walmart-butik i Betonville i staten Arkansas sidste år. Og det har fungeret så godt, at Walmart nu udruller de høje stande til mere end et dusin butikker i blandt andre Arizona, Oklahoma og Alabama.

Afhentningstårnene er næsten fem meter høje og 2,5 meter brede, hvilket giver plads til tonsvis af pakker. De vil typisk blive placeret i nærheden af Walmart-butikkernes indgange, så de er nemme at få øje på.

Kunder bruger afhentningstårnet ved at scanne stregkoden på den bon, de har fået tilsendt ved indkøbet. Efter ca. 45 sekunder vil en lem i tårnet åbne og pakken komme til syne.

-CHM

Bring en kommentar

God kommentarskik. Hold en god tone i kommentarerne, undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter. Læg kun link på din kommentar, såfremt det er relevant for debatten. Vær opmærksom på, at debatten modereres af portalens redaktion.

Annonce

Relaterede virksomheder

Relaterede artikler

Annonce

Annonce

Annonce