Annonce

Opret nyhed

Ifølge Karsten Schnake, der er chef for Global Series Coordination i Volkswagen Group Procurement, er den nye platform en milepæl i vejen mod at etablere det mest bæredygtige og innovative netværk i den globale bilindustri. Foto: Volkswagen Group

Volkswagen udvider digital forsyningskæde

Den 27. april åbnede Volkswagen Group den nye platform ONE, der er en fælles portal for et digitalt samarbejde med koncernenes leverandører.

BRANCHENYT

Den 27. april åbnede Volkswagen Group op for sin nye platform ONE. Fremover skal den gøre samarbejdet med Volkswagen Group Procurements globale leverandørnetværk mere effektivt.

Læs også: Audi åbner smart fabrik i Mexico

ONE-platformen forbinder mere end 300.000 brugere fra forretningsenheder og leverandører, der har forbindelse til Volkswagen Group, hvilket gør det til en af de største platforme inden for koncernen.

Nogle af de fordele, Volkswagen Group vil indføre via den nye platform, er blandt andet hurtige og simple processer og et ensartet system til hele indkøbsprocessen.

ONE skal gavne hele forsyningskæden
Ifølge Karsten Schnake, der er chef for Global Series Coordination i Volkswagen Group Procurement, vil den nye platform komme til at gavne begge sider af forsyningskæden:

”ONE vil danne grundlag for at tilpasse vores netværk på den mest optimale måde i fremtiden. Platformen er en milepæl på vejen mod at etablere det mest bæredygtige og innovative netværk i den globale bilindustri”, siger han.

Også Thomas Eckardt, chef for Process Management Supply Chain i Volkswagen Group Procurement, understreger vigtigheden i den nye platform.

”Den kan blandt andet hjælpe med at redesigne vores digitale indkøbsplatform, levere feedback fra vores brugere, leverandører og relaterede operationelle divisioner som økonomi, produktion, logistik, kvalitetssikring og teknisk udvikling.

Læs også: Bilgiganter vil forbedre arbejdsvilkår og bæredygtighed i industrien

Mange af platformens funktioner er udviklet i tæt samarbejde med leverandører under flere interaktionsdage, som er en del af FAST-initiativet. Heraf har Volkswagen implementeret den feedback, koncernen har fået fra den tidligere platform og indarbejdet den i den fortsatte udvikling af ONE.

- EL

Bring en kommentar

God kommentarskik. Hold en god tone i kommentarerne, undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter. Læg kun link på din kommentar, såfremt det er relevant for debatten. Vær opmærksom på, at debatten modereres af portalens redaktion.

Annonce

Relaterede virksomheder

Relaterede artikler

Annonce

Annonce

Annonce