03.05.2017  |  Branchenyt

Volkswagen udvider digital forsyningskæde

Den 27. april åbnede Volkswagen Group den nye platform ONE, der er en fælles portal for et digitalt samarbejde med koncernenes leverandører.

Den 27. april åbnede Volkswagen Group op for sin nye platform ONE. Fremover skal den gøre samarbejdet med Volkswagen Group Procurements globale leverandørnetværk mere effektivt.

Læs også: Audi åbner smart fabrik i Mexico

ONE-platformen forbinder mere end 300.000 brugere fra forretningsenheder og leverandører, der har forbindelse til Volkswagen Group, hvilket gør det til en af de største platforme inden for koncernen.

Nogle af de fordele, Volkswagen Group vil indføre via den nye platform, er blandt andet hurtige og simple processer og et ensartet system til hele indkøbsprocessen.

ONE skal gavne hele forsyningskæden
Ifølge Karsten Schnake, der er chef for Global Series Coordination i Volkswagen Group Procurement, vil den nye platform komme til at gavne begge sider af forsyningskæden:

”ONE vil danne grundlag for at tilpasse vores netværk på den mest optimale måde i fremtiden. Platformen er en milepæl på vejen mod at etablere det mest bæredygtige og innovative netværk i den globale bilindustri”, siger han.

Også Thomas Eckardt, chef for Process Management Supply Chain i Volkswagen Group Procurement, understreger vigtigheden i den nye platform.

”Den kan blandt andet hjælpe med at redesigne vores digitale indkøbsplatform, levere feedback fra vores brugere, leverandører og relaterede operationelle divisioner som økonomi, produktion, logistik, kvalitetssikring og teknisk udvikling.

Læs også: Bilgiganter vil forbedre arbejdsvilkår og bæredygtighed i industrien

Mange af platformens funktioner er udviklet i tæt samarbejde med leverandører under flere interaktionsdage, som er en del af FAST-initiativet. Heraf har Volkswagen implementeret den feedback, koncernen har fået fra den tidligere platform og indarbejdet den i den fortsatte udvikling af ONE.

- EL

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere