Annonce

Opret nyhed

Det kommende universitetsprogram skal understøtte forskning i transport- og logistikbranchen.

Universitetsprogram i USA skal løfte supply chain-innovation

Toyota Material Handlings amerikanske division har søsat et universitetsprogram, der skal understøtte akademisk forskning i forsyningskæder, logistik og materialehåndtering.

SCM STRATEGI

Udvikling og innovation kommer ikke af sig selv, heller ikke inden for logistikindustrien. Kunder verden over vil have mere teknologi, effektivitet, big data og bæredygtighed, og branchens store aktører har en forpligtelse til at gøre en indsats.

Læs også: Robotter i forskningsprojekt om fremtidens fabrik

Sådan begrunder præsident og CEO for Toyota Material Handling North America, Brett Wood, lanceringen af det universitetsprogram,  TMHNA University Research Program, som hans virksomhed står bag. Initiativet skal fremme forskningen i supply chain, logistik og materialehåndtering og skabe synergier mellem den akademiske verden og industrien, selvfølgelig med TMHNA i spidsen.

Programmet vil ifølge Brett Wood fokusere på løsninger til sektoren, der er mere effektive og innovative, og på den måde kan løfte hele branchen. Konkret efterspørger man på den baggrund forskningsprojekter med fokus på en stribe underområder relateret til programmets hovedformål:

  • Billedgenkendelse
  • Deep learning
  • Big data-analyse
  • Predictive maintenance
  • Power suits
  • 3D metalprintning 
  • Automation og robotter

Udover positionen som topchef I TMHNA er Brett Wood også formand for Industrial Truck Association (ITA) og vicepræsident for Material Handling Industry (MHI), og som repræsentant for både industrien og en af dens største aktører, slår han i en blog på Modern Materials Handling fast, at ”Vi anerkender at nogle af industriens mest progressive koncepter formentlig vil komme fra visionære ude fra, der for os til at undersøge, udvikle og endelig understøtte det vi ved er nogle af de førende forskere fra landets bedste institutioner”.

Læs også: ”Vi skal bryde nogle barrierer ned”

TMHNA efterspurgte forskningsprojekter frem til udgangen af august i år og er nu ved at vurdere de indkomne idéer og finde frem til de, der vil modtage finansiering. Herefter forventer man, at selve forskningsarbejdet vil gå i gang til november.

-AK

Annonce
Toyota Material Handling A/S er partner på scm.dk Mere end hver 3. truck i Danmark leveres af Toyota Material Handling. Vi er Danmarks største udbyder af truck, med salg, service og udlejning af BT lagertruck, Toyota gaffeltruck og Kalmar...
Aktivitet: Artikler: 23 | Navnenyt: 1 | Events: 1 | Kompetenceområder: 1

Er du også en del af branchen, så læs om mulighederne for at blive partner.
Læs mere her

Bring en kommentar

God kommentarskik. Hold en god tone i kommentarerne, undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter. Læg kun link på din kommentar, såfremt det er relevant for debatten. Vær opmærksom på, at debatten modereres af portalens redaktion.

Annonce

Relaterede virksomheder

Relaterede artikler

Annonce

Annonce

Annonce