Annonce

Toyota Material Handling A/S

Toyota Material Handling A/S

Adresse: Industrivej 3, 3550 Slangerup,

Telefon: 70 220260 Website: www.toyota-forklifts.dk E-mail:

Mere end hver 3. truck i Danmark leveres af Toyota Material Handling. Vi er Danmarks største udbyder af truck, med salg, service og udlejning af BT lagertruck, Toyota gaffeltruck og Kalmar industritruck.

Med næsten 50 års tilstedeværelse på det danske marked, ved vi, hvad der skal til, for at dække vores kunders behov. 

Det er vores mål at kunne levere produkter og service, der opfylder vores kunders krav og forventninger.

Hos os finder du alt fra håndløftevogne, over palletruck, stablere, reach-, plukke- og smalgangstruck, el-, gas- og dieseltruck til store containertruck.

Vores virksomhed har igennem årene udviklet nye koncepter for såvel håndtering af paller, som service af det leverede udstyr. Vi har således bl.a. været pionerer i udviklingen af nye leje- og servicekoncepter for større truckflådeejere.

Mange af vores kunder er store internationale koncerner, der bl.a. kan drage nytte af Toyota Material Handlings globale tilstedeværelse. Kort sagt, vi er, hvor vores kunder er, og det uanset om din virksomhed er stor eller lille.

Har din virksomhed specielle behov, kan vi skræddersy en løsning, der passer til netop din virksomhed.

Toyota Material Handling Danmark har en årlig omsætning på ca. 600 mio. kr. og har i dag mere end 300 medarbejdere. Vi har en særdeles velorganiseret servicefunktion og reservedelsafdeling med 3 værksteder med i alt 20 teknikere og har herudover 150 servicebiler strategisk fordelt over hele landet.

Kompetenceområder
  • Trucks

Nyheder og artikler

Events og arrangementer

Artikler hvor virksomheden er omtalt

Kontakt os for mere information

Kort

Navnenyt

Annonce