Annonce

Opret nyhed

Med en smart lock fra August kan Deliv-chauffører indtaste en engangskode for at komme ind i kundernes hjem. Foto: Walmart

Nu vil Walmart levere varer direkte i kundernes køleskabe

Hos Walmart har man planer om at levere kundernes pakker og dagligvarer på den anden side af dørtrinnet. Derfor har detailgiganten indgået et samarbejde med virksomheden August, der udvikler elektroniske dørlåse.

BRANCHENYT

For at kunne konkurrere med virksomheder som Amazon har man hos den amerikanske detailgigant Walmart valgt at satse på flere nyheder inden for e-handel.

En af dem blev annonceret i sidste uge, hvor talsmænd fra Walmart kunne fortælle om et nyligt indgået samarbejde med den amerikanske virksomhed August, der blandt andet udvikler elektroniske dørlåse, skriver techrunch.dk.

Med det nye samarbejde vil man igangsætte et forsøg, hvor kunder med August-produkter, som for eksempel dørlåse og sikkerhedskameraer, har mulighed for at få leveret deres pakker og dagligvarer på den anden side af hoveddøren - og er der varer, der har brug for at komme i køleskabet eller fryseren, er der også råd for det.

Læs også: Walmart bygger afhentningstårne

Engangskode til hjemmet
Forsøget vil finde sted i Silicon Valley-området, hvor kunderne via en smart lock kan angive en engangskode til deres hjem. Samtidig har kunderne mulighed for at følge hele leveringsprocessen fra start til slut via deres mobile enhed, skriver techrunch.dk.

Med det nye forsøg vil leveringerne blive håndteret af Deliv - en service, som den Walmart-ejede Sam's Club begyndte at teste i 2016 i forbindelse med last mile leveringer i Miami.

Hvad den nye service i fremtiden vil koste, har Walmart endnu ikke annonceret, da det er noget, man vil fokusere på undervejs i forsøget.

Hvor længe forsøget vil foregå, og om Walmart planlægger at udvide det til andre byer, er endnu uvist.

- EL

Bring en kommentar

God kommentarskik. Hold en god tone i kommentarerne, undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter. Læg kun link på din kommentar, såfremt det er relevant for debatten. Vær opmærksom på, at debatten modereres af portalens redaktion.

Annonce

Relaterede virksomheder

Relaterede artikler

Annonce

Annonce

Annonce