Annonce

N.C. Nielsen A/S

N.C. Nielsen A/S

Adresse: Nørregade 66, 7860 Balling,

Telefon: 99 83 83 83 Website: nc-nielsen.dk E-mail:

N.C. Nielsen A/S er i dag landets største leverandør af gaffeltruck, terminaltraktorer og specialmaskiner. N.C. Nielsen tilbyder komplette løsninger, der kan matche enhver udfordring inden for intern transport. Udvalget rækker fra små palleløftervogne over store containertruck og mobile kraner til kundespecifikke specialløsninger.
Vi importerer og forhandler kørende materiel fra Linde, Terberg, Combilift, Konecranes, Baumann m.fl. og har et tæt samarbejde med TII-Group omkring Scheuerle og Nicolas af SPMT-trailere. Desuden forhandler vi Allison transmissioner, TAB industribatterier og N.C. Nielsen Lithium-ION batterier.

Vores målsætning i alt, hvad vi gør, er at sikre vores kunder høj driftsikkerhed, effektivitet og lave levetidsomkostninger med den største respekt for miljø, energiforbrug og medarbejdernes livskvalitet.

Landsdækkende styrke
Virksomheden har afdelinger i Balling og Karlslunde og beskæftiger mere end 210 medarbejdere. Et af vores stærkeste kort er en landsdækkende serviceorganisation, der suppleres af landets nok største reservedelslager inden for sit område.

Skandinaviens største udvalg samlet et sted
Mere end 800 nye og brugte maskiner i alle størrelser udstilles løbende i vores moderne showroom på i alt 8.000 kvm. Det gør os til Skandinaviens største udbyder af maskiner og udstyr til pallehåndtering, lagerteknik og intern transport.

Kompetenceområder
  • Tredjepartslogistik,
  • Fragt + distribution,
  • IT til transportoptimering,
  • Lagerindretning,
  • Materialehåndtering + intern transport,
  • Trucks,
  • WMS + it til lageroptimering
Agenturer

Linde, Terberg, Konecranes, Combilift, Baumann, TAB industribatterier, N.C. Nielsen Lithium-ION batterier, Allison transmission, Scheuerle, Nicolas

Nyheder og artikler

Artikler hvor virksomheden er omtalt

Kort

Navnenyt

Annonce