Annonce

Opret nyhed

Som julehjælper hos Amazon vil man komme til at arbejde i opfyldelses-, sorterings- og kundeservicecentre i 33 stater rundt om i USA. Foto: Amazon.

Amazon ansætter over 120.000 feriearbejdere i USA

Hos Amazon har man planer om at ansætte over 120.000 medarbejdere til julehjælp. Derfor kan man i den kommende tid søge job hos detailgiganten i 33 stater i USA.

LAGER & DISTRIBUTION

Rundt omkring er butikkerne så småt begyndt at gøre plads til julevarerne. Derfor er man også hos den amerikanske internetgigant Amazon gået i gang med juleforberedelserne: og de indebærer ansættelser af over 120.000 medarbejdere.

Således skal amerikanske medarbejdere være med til at pakke, sende og levere millioner af julegaver, der skal skibes afsted inden jul.

Og når juleferien er ovre, betyder det ikke nødvendigvis, at man igen skal gå arbejdsløs. Ved samme lejlighed meddeler virksomheden nemlig, at man ønsker at tilbyde tusinder af julehjælpere et fuldtidsjob i fremtiden.

Læs også: Amazon vil ansætte 50.000 logistikarbejdere

Nyheden om Amazons store antal julehjælpere adskiller sig fra en lang række andre virksomheder som Macy og Walmart. Hos førstnævnte har man annonceret, at man vil ansætte færre hjælpere i år end i 2016, og hos Walmart har man ingen planer om at ansætte hjælpere, da man i stedet vil give de ansatte flere timer.

De mange nye medarbejdere vil komme til at arbejde i opfyldelses-, sorterings- og kundeservicecentre i 33 stater rundt om i USA, herunder Californien, Florida, New York og Washington. Du kan læse mere om projektet og de resterende stater her.

- EL

Bring en kommentar

God kommentarskik. Hold en god tone i kommentarerne, undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter. Læg kun link på din kommentar, såfremt det er relevant for debatten. Vær opmærksom på, at debatten modereres af portalens redaktion.

Annonce

Relaterede artikler

Annonce

Annonce

Annonce