ADDvision a/s

www.addvision.dk

Branche/Sektor:

Tredjepartslogistik, Indkøbsanalyse, IT til produktionsoptimering, IT til transportoptimering, Konsulentvirksomhed, Leverandørintegration, EDI, Mobile it-løsninger, Mærkning + datafangst, WMS + it til lageroptimering

Om

En stærk sparringspartner og totalleverandør når det gælder optimering og WMS-løsninger til Microsoft Dynamics NAV og C5.

Vores erfaring har givet os en særdeles dyb indsigt i virksomheders problemstillinger, når det drejer sig om økonomi- og virksomhedsstyring. Desuden har vi specialiseret os i online WMS- og lagerløsninger, og vores IT-infrastruktur team giver både sik…

Læs mere  

Om

En stærk sparringspartner og totalleverandør når det gælder optimering og WMS-løsninger til Microsoft Dynamics NAV og C5.

Vores erfaring har givet os en særdeles dyb indsigt i virksomheders problemstillinger, når det drejer sig om økonomi- og virksomhedsstyring. Desuden har vi specialiseret os i online WMS- og lagerløsninger, og vores IT-infrastruktur team giver både sikkerhed og stabilitet i den daglige drift af din virksomheds IT-miljø.

Som totalleverandør kan ADDvision tilbyde dig en række unikke løsninger til Microsoft Dynamics produkterne.

Vores dygtige konsulenter har stor indsigt i problemstillinger omkring lagerstyring og kan rådgive dig, så du får en løsning, der matcher din virksomheds ønsker og behov optimalt.

Kontaktpersoner

Per Steen Jensen

CEO & Partner

Events

Seminar 29 Maj 2018

Inspirationsmøde om fremtidens IT hos Microsoft

Seminar om den seneste udvikling inden for Microsoft Dynamics NAV & 365, herunder brugen af Big Data og kunstig intelligens (AI) til lager- & salgsforecast. Få inspiration til optimering og effektivisering af din virksomhed.

09:00 Microsoft, Kanalvej 7, 2800 Kongens Lyngby

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere