Annonce

Opret nyhed

Viking Life-Saving Equipment ny kunde hos Slimstock Nordic

Vi er glade for at kunne annoncere, at Viking Life-Saving Equipment og Slimstock Nordic har i sommeren 2016 indgået et samarbejde omkring Forecasting og Indkøbsstyrring.

BRANCHENYT

Som led i en større omstrukturering med fokus på mere central styring af vareflow og indkøb, valgte Viking at investere i et niche system som skal komplimentere deres SAP løsning. Valget faldt på Slimstocks seneste version af systemet Slim4. Slim4 skal være med til at sikre ønsket om at skabe overblik på tværs af landene og supportere mere centraliseret indkøb.

Viking Life-Saving Equipment har hovedsæde i Esbjerg og er ledende indenfor Maritim- og brænd sikkerhed. Viking har fokus på følgende segmenter: passage, fragt, offshore (Olie og Vind), forsvar, fiskeri, yachting og brænd. Produkter bliver produceret of distribueret ud fra fire globale faciliteter i Danmark, Norge, Bulgarien og Thailand.

Vi er glade for at få Viking Life-Saving Equiment som kunde og glæder os til det fremtidige samarbejde. Projektet er startet.

Annonce
Slimstock Nordic er partner på scm.dk Simplificér det operationelle indkøb med automatiske og optimerede forecast- og lagerberegninger. Slim4 er det nye Indkøbssystem der kan sikre en høj servicegrad samtidigt med at lagerbeholdningen...
Aktivitet: Artikler: 25 | Navnenyt: 7 | Kompetenceområder: 1

Er du også en del af branchen, så læs om mulighederne for at blive partner.
Læs mere her

Annonce

Relaterede artikler

Annonce

Annonce

Annonce