Annonce

Uni-Troll Europe ApS

Uni-Troll Europe ApS

Adresse: Østerbro 4, 5690 Tommerup,

Telefon: +45 7060 1120 Website: www.uni-troll.com E-mail:

UNI-TROLL er et helt nyt koncept med globale ambitioner. Vores vision er at revolutionere den internationale varedistribution med moderne universelle trolleys og kundetilpassede pool-ordninger baseret på deleøkonomi.
UNI-TROLL trolleys er designet iht. de gængse ISO-modulmål som allerede anvendes i logistikbranchen. Vores trolleys kan håndteres med robot og AGV, og kan køres færdigpakkede direkte fra producenten og ind i butikken, og erstatter dermed dyre og miljøbelastende engangsemballager og display-løsninger.
UNI-TROLL trolleys kan stables, så de udnytter pladsen optimalt, hvad enten det er i butikslokalet, på lageret eller under transport. Ved tom transport eller opbevaring kan vores trolleys adskilles og komprimeres, så de optager et minimum af dyr plads.
Hele UNI-TROLL konceptet er spundet sammen af et visionært princip om cirkulær økonomi og pay-per-use i pool-selskaber med fælles ejerskab. Vi synes at det giver god mening for miljøet, og tilfører samtidig maksimal værdi til din forretning. Vil du være med?

Kompetenceområder
  • Lagerindretning,
  • Materialehåndtering + intern transport

Nyheder og artikler

Kort

Navnenyt

Annonce