Annonce

Opret nyhed

Tekstilvirksomheden LTP Group indfører ny cloud it-platform, der blandt andet giver tættere integration mellem PLM og ERP. Foto: LTP Group.

Tekstilvirksomhed klæder sig på til vækst med cloud it

LTP Group implementerer ny skybaseret it-platform. Motivet er endnu mere fokus på kernekompetencer og endnu skarpere styring af udviklingsprocesserne.

IT & DATAFANGST

Produkter i tekstil- og modebranchen lanceres i stadig hurtigere tempo, og forbrugerne skal konstant stimuleres med nyheder og spændende designs. Det betyder selvfølgelig, at branchens aktører konstant skal være på tæerne for at designe og lancere nye produkter – og udfase gamle produkter.

LTP Group producerer tekstiler på kontrakt for kendte brands indenfor sport- og outdoor industrien som Kjus og Peak Performance. Virksomheden beskæftiger mere end 1200 medarbejdere på syv fabrikker i Vietnam, Litauen og Hviderusland og producerer over tre millioner enheder om året.

”I en så innovationstung branche som vores er det en stor konkurrencefordel at kunne integrere produktudvikling og back-end processer”, fortæller Morten Østergaard. Foto: LTP Group.

Styring af nye produkter
”Vores hovedmotiv for at implementere en ny it-platform er, at vi befinder os i en branche, hvor vi hele tiden skal ind- og udfase produkter. Vi gør meget ud af at arbejde tæt sammen med både kunder og leverandører om design og udvikling og gerne meget tidligt i udviklingsfasen”, fortæller Morten Østergaard, der er adm. direktør for LTP Group.

Han tilføjer: ”Den nye it-løsning fra Infor giver os en tættere og smidigere integration af PLM (product lifecycle management, red.) og ERP. Det giver os et stærkere grundlag for tæt styring af den komplicerede opgave med at udvikle nye produkter, styre produktporteføljen og sikre et højt niveau på kvalitet og leveringssikkerhed.  Mange nye styles og millioner af producerede enheder kræver mere end almindelig skarp styring”.

Samtidig med at LTP Group producerer så store volumener, skal virksomheden også kunne håndtere løbende ændringer til designs, der allerede er langt i produktionsprocessen. For at kunne agere smidigt under disse dynamiske forhold havde LTP Group behov for en løsning med fuld integration mellem ERP og PLM samt standardiserede processer. 

Derudover forventer vi, at den skybaserede løsning vil forbedre leveringstider og logistikprocesser gennem hele LTP Groups leverancekæde.

Morten Østergaard

Nemmere samarbejde
”Vi valgte Infors løsning, fordi den er designet til modebranchen og indeholder dyb, branchespecifk funktionalitet. Det klare link mellem ERP og PLM var også en vigtig årsag. Derudover forventer vi, at den skybaserede løsning vil forbedre leveringstider og logistikprocesser gennem hele vores leverancekæde. Vi forventer, at løsningen vil gøre det mere enkelt og smidigt at samarbejde med både kunder og leverandører, og at det bliver nemmere at vækste samt integrere med nye samarbejdspartnere”, fortæller Morten Østergaard.

Fokus på kernen
Løsningen er en cloud-løsning, og det frigiver kræfter hos LTP Group, som kan bruges mere dedikeret på kernekompetencer. Hosting, vedligehold og opgraderinger bliver lagt ud af huset til Infor. Cloud-modellen sikrer også ensartede processer på tværs af geografiske lokationer og gør det nemmere at håndtere fremtidige udvidelser.

”Den nye løsning er en standard brancheløsning, som kræver, at vi tilpasser en del af vores processer til best practice-processer. Vi vil dog fastholde en lille kerne af processer, som er unikke for os, og som er det, der adskiller os fra konkurrenter. I en så innovationstung branche som vores er det en stor konkurrencefordel at kunne integrere produktudvikling og back-end processer. Vores investering i Infors teknologi handler først og fremmest om at ruste os til fortsat vækst og sikre, at vi kan imødekomme vores kunders krav hurtigere og mere agilt”, fortæller Morten Østergaard.

Bring en kommentar

God kommentarskik. Hold en god tone i kommentarerne, undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter. Læg kun link på din kommentar, såfremt det er relevant for debatten. Vær opmærksom på, at debatten modereres af portalens redaktion.

Annonce

Relaterede virksomheder

Relaterede artikler

Annonce

Annonce

Annonce