Stamdata

Branchenyt

Regionerne løfter logistikken til strategisk niveau

Hvis du har bare lidt erfaring med logistik, vil det være nemt at forestille dig, hvor gigantisk en opgave det er at køre en effektiv logistik i og mellem Danmarks hospitaler.

Indhold fra partner

Branchenyt

Må du genbruge stregkodenumre?

Dine pastaskruer gik ud af produktion for 5 år siden. Til gengæld har du opfundet noget nyt: Pasta-møtrikker, og de skal have et varenummer og en stregkode. Men må du genbruge pastaskruernes GTIN-varenummer, altså det nummer der findes i stregkoden?

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Skyen og sociale medier sikrer supply chain stamdata

Sky-teknologi, mobilitet og inspiration fra sociale medier baner vejen for næste generation af EDI. En ny løsning automatiserer ordredataflowet og synkroniserer samtidig dataene, så de løbende bliver korrigerede. Det indebærer en kraftig effektivisering af det mest elementære niveau i forsyningskædesamarbejdet, nemlig ordredata.

IT

Harboe får styr på stamdata

Harboes Bryggeri A/S gennemfører løbende og automatiserede sundhedstjek af stamdatakvalitet. Det sikrer højere kvalitet i driften, færre returløb, mange sparede penge til revision og bedre it-sikkerhed.

IT

Indspark: Hent ti procent på bundlinjen med gode stamdata

IT

Styr på stamdata skaber transparens, optimering og samarbejde i DSV

DSV har siden 2008 fokuseret på master data management. I første omgang var motivet lynhurtig integration af opkøbte virksomheder. Men det har grebet om sig til også at drive transparens, procesoptimering, standardisering af arbejdsgange, risikostyring og bedre samarbejde med leverandører og kunder.

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere