Annonce

Opret nyhed

Siemens Wind Power ansætter 450 nye folk

Den danske ekspertise inden for vindmøller betyder, at Siemens Wind Power vil udbygge sin fabrik i Aalborg.

PRODUKTION

Det er især den danske knowhow inden for vindmølleteknologi, der får Siemens Wind Power til at udvide sin vingefabrik i Aalborg og ansætte 450 nye medarbejdere.

Læs også: Nyt dansk projekt skal nedbringe prisen på vindenergi

Dermed satser vingeproducenten på dansk arbejdskraft frem for en outsourcing af produktionen, skriver dr.dk.  

At vingeproducenten ikke outsourcer skyldes blandt andet, at fabrikken ligger tæt på de steder, hvor vindmøllerne skal opføres, lyder vurderingen fra professor i produktionsforhold på Aalborg Universitet, John Johansen.   

Desuden er der ifølge professoren god gevinst i at bevare produktionen i Danmark, når det gælder højteknologiske produkter med en solid værditilvækst.

”Hvis det ikke har en stor værditilvækst, og det ikke er svært at lave, så kan vi ikke betale de omkostninger, der er forbundet med at producere i Danmark”, siger John Johansen til dr.dk.

Læs også: Produktionen af Nimbus-motorcykler bliver genoplivet

Der vil i alt være 1.850 ansatte i sving hos Siemens Wind Power i Aalborg, når de nye medarbejdere er fundet. Dog er det ikke alle de 450 nye folk, der fastansættes.

- JKK 

Bring en kommentar

God kommentarskik. Hold en god tone i kommentarerne, undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter. Læg kun link på din kommentar, såfremt det er relevant for debatten. Vær opmærksom på, at debatten modereres af portalens redaktion.

Annonce

Relaterede virksomheder

Relaterede artikler

Annonce

Annonce

Annonce