Service

Strategi & ledelse

Amazon vil hjælpe logistikiværksættere – så længe de leverer for Amazon

Med et nyt startup-program vil Amazon understøtte små erhvervsdrivende med at skabe deres egne distributionsvirksomheder. Tilbuddet gælder bare kun, når de leverer Amazon-pakker i køretøjer og uniformer med Seattle-gigantens logo som blikfang.

Branchenyt

Panasonic lancerer den første omkostningseffektive mPOS-løsning

Panasonic lancerer den første i rækken af fleksible og omkostningseffektive mobile Point of Sale (mPOS) løsninger, der kan integreres med Panasonics robuste enheder.

Indhold fra partner

IT

Amazons megasky kommer til Danmark

Med etableringen af en dansk afdeling af Amazon Web Services, der skal levere dansksproget support til selskabets cloud-løsninger, har Amazon-koncernen taget sit første skridt ind i Danmark.

Branchenyt

Damco og DFDS klar med vejeløsninger

For at være klar til den nye Solas-regel om vejning af containere, har to af de største danske operatører, Damco og DFDS, lanceret hver deres løsninger for at imødekomme kravene i regulativet.

Strategi & ledelse

Danske virksomheder skal overleve på service

Danske virksomheder skal optimere servicen, hvis de vil klare sig i den globale konkurrence fremover. Servicetilbud, der supplerer de fysiske produkter, er nemlig svære at kopiere for de udenlandske konkurrenter, og det giver danske virksomheder en værdifuld fordel.

Lager & distribution

Skræddersyet logistik vinder indpas

De store logistikleverandører tilpasser sig i stigende grad virksomhedskundernes behov og udvikler tillægsydelser og services til specielle varegrupper.

Indhold fra partner

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere