Service

Branchenyt

Case: Dafolo: E-handel giver Dafolo mere tryk på salget

E-handelsløsningen gør vores salgsproces og ordrebehandling mere effektiv. Det er enkelt for kunderne at bestille varer – det kræver blot et par museklik

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Rapport sætter tal på den amerikanske supply chain-industri

44 mio. arbejdspladser, en løn væsentligt over gennemsnittet, masser af innovation og en høj koncentration af patenter på især moderne teknologi. En analyse har kvantificeret den amerikanske supply chain-økonomi.

Branchenyt

Damco og DFDS klar med vejeløsninger

For at være klar til den nye Solas-regel om vejning af containere, har to af de største danske operatører, Damco og DFDS, lanceret hver deres løsninger for at imødekomme kravene i regulativet.

Strategi & ledelse

Danske virksomheder skal overleve på service

Danske virksomheder skal optimere servicen, hvis de vil klare sig i den globale konkurrence fremover. Servicetilbud, der supplerer de fysiske produkter, er nemlig svære at kopiere for de udenlandske konkurrenter, og det giver danske virksomheder en værdifuld fordel.

Lager & distribution

Skræddersyet logistik vinder indpas

De store logistikleverandører tilpasser sig i stigende grad virksomhedskundernes behov og udvikler tillægsydelser og services til specielle varegrupper.

Indhold fra partner

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere