Planlægning

Planlægning

Case: Scantruck: Så nemt gik processen og implementeringen af det nye system

Danmarks største forhandler af entreprenørmaskiner Scantruck har været igennem en proces med at udvælge og implementere en planlægningsløsning, der skal effektivisere arbejdet med at montere tilbehør på de store entreprenørmaskiner. Valget faldt på ROB-EX

Indhold fra partner

Planlægning

Regnekraft og algoritmer vil lige om lidt ændre radikalt på supply chain planning

Der er ny teknologi på vej, som kan automatisere store dele af supply chain planning-opgaven. Det er en stor mulighed, fordi det åbner op for, at de dygtige planlæggere kan fokusere mere på værdiskabende aktiviteter som f.eks. analyser, innovation og S&OP.

Branchenyt

Case: Krogsgaard Maskinværksted: Nu udnytter vi maskinerne optimalt – slut med ventetid og overarbejde

Det visuelle overblik i ROB-EX og overblikket over produktion, ordrer, maskiner og leveringstider er det allerbedste ved den digitale planlægningsløsning, hvis du spørger planlægger Helle Madsen fra Krogsgaards Maskinværksted.

Indhold fra partner

Lager & distribution

Esbjerg Havn vil udvide med én million kvadratmeter

Grundet et højt aktivitetsniveau og en stigende vækst vil man hos Esbjerg Havn foretage en havneudvidelse på cirka én million kvadratmeter frem mod 2030.

Innovation

Indspark: Husker du at trimme dit back office?

Branchenyt

ROB-EX Brugerdag - Dagen indfrier mine forventninger hver gang

ROB-EX Brugerdagen er en rigtig god dag, fortæller Angelina Catastini Rimmen, der er global business process expert i en større dansk produktionsvirksomhed:

Indhold fra partner

Planlægning

Årets event om produktionsplanlægning – kom til ROB-EX Brugerdag 2018

Arbejder du i en produktionsvirksomhed – og ønsker du at effektivisere jeres planlægning og øge produktiviteten? Så skal du deltage i årets største professionelle event om produktionsplanlægning den 7. marts 2018 i Videnbyen på SDU i Odense.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Ikea vil designe logistik til fremtiden

Når den svenske møbelgigant Ikea skal bygge nyt i sin forsyningskæde, så sørger et specialiseret hold for at indtænke alle relevante parametre, for på den måde at sikre investeringen bedst muligt på langt sigt.

Innovation

Dansk firma går til kamp mod ventetider

Det danske firma Copenhagen Optimization reducerer gennem planlægning og logistik ventetiden i lufthavne verden over.

Planlægning

GPS til forsyningskæden

Dygtig planlægning er ikke længere tilstrækkelig. Et nyt kombineret it- og konsulentkoncept tackler udfordringen med at indføre dynamik og fleksibilitet i forsyningskæden.

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere