Annonce

Opret nyhed

LGT Logistics lancerer en ny, digital platform, som i fremtiden skal gøre det nemmere for virksomheden at håndtere sine kunders møbellogistik.

LGT Logistics lancerer digital platform til transport- og lagerføring

LGT Logistics har i samarbejde med belgiske NaviTrans lanceret en digital platform, der skal sikre en bedre kontrol med transporterne, bedre håndtering af lagerføringen og en bedre integration med kundernes systemer.

PROCESOPTIMERING

Møbellogistikspecialisten LGT Logistics har sammen med den belgiske specialist i systemløsninger, NaviTrans, lanceret en ny platform til styring af transport- og logistikopgaver.

Læs også: Øland udskifter ERP-platformen

En af den digitale platforms fornemmeste opgaver bliver at skabe en øget integration med kundernes systemer, fortæller Håkan Nilsson, adm. direktør i LGT Logistics Group:  

”Vi håndterer vores kunders logistik, så det er ekstremt vigtigt, at vi uden problemer kan integrere vores systemer med deres. Med vores nye platform bliver det betydeligt nemmere, og desuden bliver vi i stand til at tilbyde vores kunder bedre kvalitet og bedre service”, siger han.  

Derudover vil platformen også medføre en større gennemsigtighed og bedre kontrol, der gør det muligt for kunderne at få detaljeret information om, hvor deres gods befinder sig. Og så gør den nye platform det muligt at effektivisere både planlægning og logistikprocesser.

Læs også: Ny online platform bekæmper tomrum i lastbiler

Med den nye digitale platform vil LGT Logistics også sikre sig mod digital forældelse:

”Vi tager et stort skridt fremad og begynder at implementere den nye platform for både TMS og WMS. Og ved at vælge Microsoft Dynamics NAV sikrer vi, at vi også i fremtiden kan tilbyde vores kunder de ydelser, de ønsker, uanset hvor hurtigt IT-verdenen udvikler sig”, siger Håkan Nilsson.  

-CHM

Bring en kommentar

God kommentarskik. Hold en god tone i kommentarerne, undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter. Læg kun link på din kommentar, såfremt det er relevant for debatten. Vær opmærksom på, at debatten modereres af portalens redaktion.

Annonce

Relaterede virksomheder

Relaterede artikler

Annonce

Annonce

Annonce