Effektiv logistik

Lager & distribution

Migatronic digitaliserer lager og produktionslogistik

Danmarks største producent af svejsemaskiner Migatronic har valgt at implementere logistik-platformen LOGIA. Løsningen omfatter standardmodulerne lagerstyring, styring af lagerautomater, styring af materialeflow til produktion og integration til M3.

Indhold fra partner

Norsk Freja åbner nyt logistikcenter

Frejas norske afdeling har efter et succesrigt 2014 valgt at åbne et nyt logistikcenter ved Oslo. For væksten slutter ikke her, lyder vurderingen.

Lager & distribution

Danmark falder 11 pladser på liste over verdens bedste logistik-lande

På Verdensbankens liste over verdens bedste lande til logistik ryger Danmark 11 pladser ned til en 17. plads. Bøvl med offentlige hjemmesider og mangel på en mellemlang dansk logistikuddannelse kan være en del af forklaringen, vurderer professor.

Indhold fra partner

Branchenyt

Den Danske Logistikpris går til VOLA

VOLA A/S vinder Den Danske Logistikpris 2012 for sit mangeårige arbejde med at forbedre sit logistik-setup.

Indhold fra partner

Innovation

5 hurtige: Optimering af daglige rutiner er nøglen til en effektiv forsyningskæde

Effektiv logistik og produktion kræver, at man arbejder med at optimere de værdikædeprocesser, der omfatter virksomhedens daglige håndteringer, siger Jan Damkjær, ledelseskonsulent i it-servicevirksomheden EG A/S.

Indhold fra partner

Branchenyt

Ny teknologigigant sætter turbo på markedet for robuste, håndholdte enheder

Nyt europæisk samarbejde mellem Panasonic og distributionsgiganten Scansource skal sørge for høj vækst på markedet for robuste håndholdte enheder gennem et nyt program, der skal hjælpe forhandlere med support til salg, teknik og markedsføring.

Indhold fra partner

Branchenyt

Danfoss hædret for logistik i verdensklasse

Forenkling, optimering og transparens med udgangspunkt i klassisk logistikoptimering udløser Den Danske Logistik- og Supply Chain Pris 2014 til Danfoss.

Indhold fra partner

Innovation

Indspark: Fagfolk skriver: Glem teknikken – det er processen, der skaber effektiv logistik

Strategi & ledelse

Nyt projekt vil forbedre fødevare-forsyningskæder

Et nyt internationalt forskningsprojekt skal undersøge, hvordan fødevare-forsyningskæderne kan forbedres.

Indhold fra partner

Innovation

Vanetænkning kan bremse effektiv logistik på sygehuse

I forbindelse med de kommende sygehusprojekter er bygherrer og sygehusledelser begyndt at inddrage private virksomheder, som arbejder med logistik og forsyningskæder. Forsigtighed og frygt for at nytænkning kan resultere i fejl, er dog stor, fordi der på hospitaler stilles ekstreme krav til sikkerhed, siger afdelingsleder i COWI Hospital & Sundhed, Helle Gaub. Samtidig virker en langstrakt udbudsproces som en stoplods for ny teknologi og dermed innovation.

Indhold fra partner

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere