Dynamics AX

IT

Case: Indeks Retail kundecase

Kompleks investering i fremtiden

Indhold fra partner

Produktion

Case: OK Snacks kundecase

It, der skubber til kultur og organisation, baner vejen for fremtiden

Indhold fra partner

Branchenyt

Produktionvirksomheder! Tag tyren ved hornene

Virksomheder i hele produktionsbranchen er på udkig efter nye måder at tage tyren ved hornene på i forhold til de udfordringer de står overfor. Hos Columbus har vi udpeget nogle nøgleområder, hvor produktionsvirksomheder kæmper lige nu.

Indhold fra partner

Branchenyt

3 fordele, som Enterprise Asset Management giver dine kunder

Når du servicerer dine kunder, kan du med en Enterprise Asset Management (EAM) løsning spare tid og penge fra dag ét, maksimere din ydeevne og din rentabilitet. Lad os se på 3 fordele, som du, og dine kunder, kan opnå med en EAM løsning.

Indhold fra partner

Branchenyt

Det danske Dynamics AX-marked er i opbrud

Der sker store ændringer på det danske Dynamics AX-marked, og det er der flere årsager til, vurderer ERP-rådgiver Torben Storgaard fra HerbertNathan & Co.

Indhold fra partner

IT

Microsoft giver virksomheder ERP i skyen og på mobilen

Microsoft har lanceret en opdatering til Dynamics AX, som blandt andet betyder at virksomheder i transport- og logistiksektoren nu kan køre deres ERP-system og få indsigt i forsyningskæden på mobilen. Det giver bedre mulighed for at styre processerne og en sikker drift.

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere