Annonce

Opret nyhed

Med DHL's opkøb af MIT Safetrans bliver den tyske gigants tilstedeværelse i støvlelandet, heriblandt Milano, væsentligt styrket. Foto: Flickr/Mariano Mantel

DHL køber op i Italien

DHL’s supply chain-division har opkøbt den italienske logistikudbyder MIT Safetrans, der er specialiseret inden for nichemarkeder som teknologi, lifesciences og sundhedspleje.

LAGER & DISTRIBUTION

En af Europas største logistikleverandører er blevet lidt større. DHL Supply Chain, der er kontraktlogistikspecialisten i Deutsche Post DHL Group, har opkøbt 100 procent af aktierne i det italienske selskab MIT Safetrans, som har sine styrker på nichemarkeder med højværdivarer.

Med opkøbet skabes der, med DHL’s ord, en ledende logistikaktør inden for teknologi, hi-tech, lifesciences og sundhedspleje i Italien. Samtidig føjer DHL Supply Chain 20 nye faciliteter til sit eksisterende netværk i støvlelandet, hvilket sender koncernens samlede antal medarbejdere op over 800 fordelt på omkring 60 sites.

Læs også: DHL vil genoplive Silkevejen – i tog

”Akkvisitionens strategiske værdi er dobbelt for os: På den ene side får vi udvidet vores services, kompetencer og målgruppe. På den anden side kan vi også få mulighed for at overføre den know-how, vi har opbygget i højt specialiserede og innovative nicher til alle de andre sektorer (…). Vores mål er nu at etablere os som den operatør med det største portfolio af added-value services til at tilfredsstille de mest krævende virksomheder”, siger præsident og CEO for DHL Supply Chain Italy, Eddy De Vita.

MIT Safetrans blev grundlagt i 1983 og har fra hovedsædet i Milano specialiseret sig i sikker transport af bl.a. hospitalsudstyr, farmaceutiske produkter og medicin, ligesom højværdivarer fra banker og andet risikogods er en del af porteføljen. Derudover har man divisioner, der håndterer farligt affald, herunder fra Italiens atomkraftindustri.

De to parter har været enige om, at holde købsprisen hemmelig.

-AK

Annonce
DHL Freight er partner på scm.dk DHL er førende inden for koordinering og fragthåndtering worldwide. Vores størrelse og ekspertise gør os i stand til at skræddersy konkurrencedygtige løsninger for alle vores kunder.
Aktivitet: Artikler: 4 | Kompetenceområder: 1

Er du også en del af branchen, så læs om mulighederne for at blive partner.
Læs mere her

Bring en kommentar

God kommentarskik. Hold en god tone i kommentarerne, undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter. Læg kun link på din kommentar, såfremt det er relevant for debatten. Vær opmærksom på, at debatten modereres af portalens redaktion.

Annonce

Relaterede virksomheder

Relaterede artikler

Annonce

Annonce

Annonce