Annonce

Opret nyhed

Sådan ser DB Schenkers nyeste logistikcenter ud. Det ligger i Dubai Logistic City tæt på Dubais enorme lufthavn. Foto: DB Schenker.

DB Schenker udvider til Dubai og Kina

Transport- og logistikvirksomheden DB Schenker har for nylig åbnet et logistikcenter i Dubai og til november går turen til Kina. Begge centre skal styrke virksomhedens regionale tilstedeværelse i de to områder.

BRANCHENYT

Transport- og logistikvirksomheden DB Schenker åbnede tidligere på året et logistikcenter i Dubai og dermed dækker selskabet nu de Forenede Arabiske Emirater fuldt ud.

”Byen er et logistiskknudepunkt i regionen, derfor var det oplagt at investere i en ny platform. Det styrker vores netværk og fuldender DB Schenkers dækning af de Forenede Arabiske Emirater”, siger Henrik Dam Larsen, administrerende direktør i DB Schenker Danmark, om det nyeste skud på stammen.

Læs også: Robotter skal øge effektiviteten på DB Schenker-lager

To måneder efter åbningen var logistikcenteret med det 7.200 kvadratmeter store lager fuldt ud i brug. Til november åbner DB Schenker endnu et stort logistikcenter, denne gang i Kina. Det kinesiske center bliver med sine 42.000 kvadratmeter virksomhedens næststørste logistikcenter.

-CHM

Annonce
DB Schenker Logistics er partner på scm.dk DB Schenker er en af verdens førende udbydere af integrerede logistikløsninger og Supply Chain Management. DB Schenker har 720 kontorer i 36 europæiske lande, et fuldt in- tegreret netværk med 430...
Aktivitet: Artikler: 1 | Navnenyt: 6 | Kompetenceområder: 1

Er du også en del af branchen, så læs om mulighederne for at blive partner.
Læs mere her

Bring en kommentar

God kommentarskik. Hold en god tone i kommentarerne, undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter. Læg kun link på din kommentar, såfremt det er relevant for debatten. Vær opmærksom på, at debatten modereres af portalens redaktion.

Annonce

Relaterede virksomheder

Relaterede artikler

Annonce

Annonce

Annonce