15.06.2016  |  Branchenyt

DB Schenker udvider til Dubai og Kina

Transport- og logistikvirksomheden DB Schenker har for nylig åbnet et logistikcenter i Dubai og til november går turen til Kina. Begge centre skal styrke virksomhedens regionale tilstedeværelse i de to områder.

Transport- og logistikvirksomheden DB Schenker åbnede tidligere på året et logistikcenter i Dubai og dermed dækker selskabet nu de Forenede Arabiske Emirater fuldt ud.

”Byen er et logistiskknudepunkt i regionen, derfor var det oplagt at investere i en ny platform. Det styrker vores netværk og fuldender DB Schenkers dækning af de Forenede Arabiske Emirater”, siger Henrik Dam Larsen, administrerende direktør i DB Schenker Danmark, om det nyeste skud på stammen.

Læs også: Robotter skal øge effektiviteten på DB Schenker-lager

To måneder efter åbningen var logistikcenteret med det 7.200 kvadratmeter store lager fuldt ud i brug. Til november åbner DB Schenker endnu et stort logistikcenter, denne gang i Kina. Det kinesiske center bliver med sine 42.000 kvadratmeter virksomhedens næststørste logistikcenter.

-CHM

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere