Annonce

Opret nyhed

I september blev DB Schenkers nye italienske logistikcenter taget i brug. Foto: DB Schenker.

DB Schenker åbner nyt logistikcenter i Italien

DB Schenker har investeret 10 millioner euro i udstyr til det nye italienske logistikcenter, der blandt andet har flere miljøvenlige tiltag.

LAGER & DISTRIBUTION

Logistikvirksomheden DB Schenker har åbnet et nyt logistikcenter i Italien.

Det moderne center breder sig over 22.000 kvadratmeter, har 90 lasteramper, 11.000 kvadratmeter lagerhotel og 2.600 kvadratmeter kontorer. Derudover er logistikcenteret bygget med flere miljøvenlige elementer såsom fuld LED-belysning, solpaneler og regnvandsgenvindingssystem:

Henrik Dam Larsen, chef for DB Schenker Danmark.

”Investeringen statuerer endnu et eksempel på, hvordan vi opfylder vores ambition om at blive branchens førende miljøpionér, som er en del af vores 2020-strategi”, fortæller Henrik Dam Larsen, topchef i DB Schenker Danmark. Han fortsætter:

”Ved at investere i det nyeste og mest avancerede udstyr imødekommer vi krav fra vores kunder om at have den bedste kvalitet. Samtidig effektiviserer vi arbejdsprocesser og øger produktiviteten, som giver vores kunder konkurrencefordele, så de kan vækste”.

Læs også: Dansk trailerudlejer slår dørene op i Holland

Logistikgiganten har i alt investeret 10 millioner euro i udstyr til det nye center, der blev taget i brug i september. DB Schenker er til stede i 36 europæiske lande med 720 kontorer og 430 operationelle filialer.

-CHM 

Annonce
DB Schenker Logistics er partner på scm.dk DB Schenker er en af verdens førende udbydere af integrerede logistikløsninger og Supply Chain Management. DB Schenker har 720 kontorer i 36 europæiske lande, et fuldt in- tegreret netværk med 430...
Aktivitet: Artikler: 2 | Navnenyt: 6 | Kompetenceområder: 1

Er du også en del af branchen, så læs om mulighederne for at blive partner.
Læs mere her

Bring en kommentar

God kommentarskik. Hold en god tone i kommentarerne, undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter. Læg kun link på din kommentar, såfremt det er relevant for debatten. Vær opmærksom på, at debatten modereres af portalens redaktion.

Annonce

Relaterede virksomheder

Relaterede artikler

Annonce

Annonce

Annonce