Annonce

Opret nyhed

De sidste fem års samarbejde mellem UPS og TerraCycle har båret frugt. Heraf er det blandt andet lykkes TerraCycle at gøre 3,5 millioner stykker affald til nyttige produkter som skraldespande og parkbænke på blot fem år. Foto: TerraCycle

Bæredygtigt samarbejde mellem UPS og TerraCycle bærer frugt

Med sine globale told- og logistikløsninger har fragtfirmaet UPS hjulpet genanvendelsesvirksomheden TerraCycles med at omdirigere 20 millioner kilo affald siden 2012.

BRANCHENYT

Hos genanvendelsesvirksomheden TerraCycle har man et mål om at udbrede sine indsamlingsprogrammer, så flere af klodens beboere indleverer deres affald, i stedet for at sende det til forbrænding eller deponering.

Læs også: UPS annoncerer nye bæredygtighedsmål

Men med sådan en målsætning kan det ofte kræve, at man samarbejder med andre virksomheder. Derfor har UPS med sine toldkompetencer og teknologiske løsninger i de sidste fem år hjulpet TerraCycle ved at styrke virksomhedens globale indsamlingsprogrammer og kundebase.

Gør affald til nyttige produkter
Med samarbejdet afspejles også UPS’s eget engagement i forhold til at løse miljømæssige udfordringer og hjælpe sine kunder med at opnå en mere bæredygtig og global forsyningskæde med fokus på affaldsreduktion og genanvendelse:

I løbet af de sidste fem år er det lykkes TerraCycle at gøre 3,5 milliarder stykker affald til nyttige produkter som tasker, bæreposer og vandkander. Foto: TerraCycle

”TerraCycle har transformeret genbrug, ligesom UPS har transformeret logistik”, siger Patrick Browne, der er direktør for global bæredygtighed hos UPS.

”UPS hjælper TerraCycle med at transportere skrald og materialer, der ikke har været mulige at genanvende. Heraf kan virksomheder, lokalsamfund og forbrugere genbruge flere genstande, så mindre bliver afleveret på lossepladsen”, fortsætter han.

Hjælper med at løse genbrugsudfordringer
Nogle af de ting, UPS har hjulpet TerraCycle med, er toldstøtte, teknologiske løsninger til forsendelse af små pakker og et globalt netværk.

Det har blandt andet betydet, at flere end 60 millioner mennesker i 21 lande har deltaget i TerraCycles indsamlingsprogrammer, og at virksomhedens mindre forsendelser transporteres hurtigere til kunderne, hvilket har medført, at der bliver genanvendt mere affald:

”UPS har hjulpet os med at løse en lang række logistiske udfordringer, herunder navigering af komplekse og globale forsendelses- og toldregler, som har gjort det muligt for vores virksomhed at vokse og i sidste ende bevæge os mod en cirkulær økonomi, der gavner os alle”.

Læs også: UPS smider 125. mio. i solenergi

Ud over at hjælpe kunder som TerraCycles med at nå deres miljømål har UPS også investeret flere millioner dollars i alternativ brændstofforskning og andre bæredygtighedsforanstaltninger, herunder netværks- og ruteoptimering og innovative køretøjsteknologier.

I sidste måned annoncerede det globale fragtfirma desuden nye bæredygtighedsmål, der skal øge virksomhedens flåde med 8.300 alternative brændstof- og avancerede teknologikøretøjer, der skal drives af vedvarende energikilder.

- EL

Bring en kommentar

God kommentarskik. Hold en god tone i kommentarerne, undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter. Læg kun link på din kommentar, såfremt det er relevant for debatten. Vær opmærksom på, at debatten modereres af portalens redaktion.

Annonce

Relaterede virksomheder

Relaterede artikler

Annonce

Annonce

Annonce