02.06.2017  |  Branchenyt

Ambu A/S vinder Den Danske Supply Chain Pris 2016

Den Danske Supply Chain Pris 2016 blev uddelt i går og gik til Ambu A/S

Ambu A/S som producerer engangsprodukter til sundhedssektoren har netop modtaget Den Danske Supply Chain Pris 2016. Som ’danmarksmestre i Supply Chain’ kommer virksomheden i selskab med bl.a. Widex, Danfoss, Vola, Region Hovedstadens Blodbank og Lego System, som tidligere år har opnået den eftertragtede titel og pris. effektivitet.dk står bag Supply Chain Prisen, som hvert år uddeles på Den Danske Supply Chain konference i København. Årets udgave fandt sted i går.

I begrundelsen for at tildele årets Supply Chain Pris hedder det blandt andet, at Ambu A/S over de seneste seks år med succes har gennemført store og sammenhængende SCM-udviklingsprogrammer, der med stærk professionel projektstyring i kronologisk rækkefølge hver især har konstrueret ’den nye Supply Chain’ hos Ambu. Temaerne har i hovedtræk været: Global S&OP process & Sales Forecasting (2010), Stock Monitoring (2011), Differentiated planning (2012), Direct Order fulfillment (2013), 3PL warehouses (2014) og SCM optimization (2016).

Koncernens ’SCM center of excellence’ har gennem hele 2016 arbejdet målrettet med projektopgaver omkring ’Cost to Serve programmet’ med udgangspunkt i en kundesegmentopdeling. Dommerkomiteen hæfter sig særligt ved den stærke projektporteføljestyring herunder evnen til at inddrage Salg og Marketing som hovedansvarlige for værdikædeoptimeringer. Et solidt analysearbejde har skabt unikke resultater, som har medvirket til at skabe betydelig værditilvækst for aktionærerne i det børsnoterede selskab.

Det er 23. år i træk, at Den Danske Supply Chain Pris uddeles til en virksomhed, som anerkendelse for at have arbejdet aktivt med Supply Chain og opnået resultater, som er blandt de bedste i branchen.

De sidste 5 års vindere er:

2015: Widex
2014: Danfoss
2013: GN Resound
2012: Vola
2011: Region Hovedstadens Blodbank

Læs mere på www.dendanskesupplychainpris.dk

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere